Hagyjam aludni?
Figyelt kérdés
A nagy könyvek azt írják 12 hónapos korig a kisbabák nem aludhatnak oldalt vagy hason csak háton fulladásveszély miatt. Éjszaka nagyon sokszor hasrafordul és én visszafordítom de van hogy felébresztem ezzel és nem örül persze ,később újra látom hogy hason alszik.
Persze van hogy végigalussza az éjszakát háton is..
Most 9.5 hónapos .
Hagyjam aludni úgy ahogy ő akar? gyerekes ismerőseim azt tanácsolták hogy ne hagyjam. de már nem tudom mi lenne a legjobb neki.
2023. nov. 12. 08:22
11/13 anonim válasza:
Sosem aludt háton a gyerekem.
Amúgy gondolj bele.
Fulladasveszely.
Ha oldalt van vagy hason,és ha felbufizik,kicsurog a cucc
De ha háton van,hogy csurog ki?
Szerintem inkább a háton alvás veszélyes
12/13 anonim válasza:
Jesszus. 3 hetes kora ota nem aludt haton a fiam, mert nem tudott. Addig kinlodtunk.
13/13 anonim válasza:
Születésük óta hason aludtak, mert hanyatt mindig felkeltette őket a Moro-reflex. Semmi bajuk, 7 éves a nagy, 3 a kicsi. :) Légzésfigyelőt használtunk persze, de azt akkor is használtunk volna, ha háton alszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!