Keltsem fel vagy hagyjam aludni?
Remélem alszik egy jót, ha 5-6kor kelne, az is oké.
2x történt meg valamikor 8 hónaposan, hogy este 6tól reggel 6ig aludt. El se hittem, hogy 12 órát aludt. Nála a 9-10 óra alvás a megszokott.
Ennyi idősen ha tudod ne engedd 6 után aludni ha mégis akkor nagyon max 30 perc és akkor kicsit tolódik ki csak at esti alvás...
Nálam így bejött
Az én másfél évesem még ébred éjjel, de cicin visszaalszik. Este 9-kor szoktam elaltatni, de van, hogy kidől hamarabb, akár már 6-kor.
Nálunk az a lényeg, hogy este 7 után nem szabad felébreszteni, ha felriad, azonnal cici és visszaaltatás.
Egy párszor már pórul jártam, váratlanul aludt el korán, át akartam pelenkázni 10-kor, felélénkült és 1-ig kukorékolt. Azóta inkább hagyom, teszek rá plusz egy takarót ha már vizes a ruhája, vízhatlan lepedőt alá, de pelenkacsere éjjel nincs, amíg nem kakis.
Ennek tükrében hagynám aludni.
#8.
Komolyan pisis ruhában hagyod a gyereket akár egész éjjel is? Nem félsz, hogy felfázik? 😱
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!