Fáradtság? Mikor lesz ez jobb?
Figyelt kérdés
Jövő héten féléves a fiam. Úgy érzem totál kivagyok fáradva mostanra.. azt hittem ilyenkor már többet el lesz magában de nem. Úgy érzem nem bírom tovább ezt csinálni. Teljesen megszűntem létezni úgy érzem...2023. nov. 7. 07:57
21/24 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat, szerintem a babázás legnehezebb időszaka, amiben most vagytok, nálunk kb 4-8 hó között, amíg meg nem tanult mászni. Azért nincs el egyedül, mert nem tud még önállóan helyet változtatni, és ez még pluszban frusztrálja is. Persze utána meg másért nehéz, de számomra is ez az egész napos nyűglődés volt a legrosszabb, főleg hogy őszi-téli időszakra esett.
22/24 anonim válasza:
Nekem akkor lett könnyebb, amikor a gyerekem 2 éves korában szétmentem az apjával. Onnantól igenis fele-fele arányban meg volt és meg is van osztva a gyerekkel kapcsolatos összes dolog. Totál kiégtem már addigra. SNI-s a kislányom, de így is sokkal könnyebb már vele. Most 5 éves.
24/24 anonim válasza:
22-es vagyok. Olyanokat csinált a végén velem, hogy keljek fel hamarabb , hogy neki legyen reggelije.. meg ilyenek. Nem segített semmit, nem mentünk sehova sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!