Miért lesz jobb kedvem az energiaitaltól?
Figyelt kérdés
Közepes depresszióval vagyok diagnosztizálva kedvetlenség, motiválatlanság van rajtam egész nap. Viszont ha iszok egy energiaitalt egy ideig nyugodtabb leszek a kedvem is jobban megjön csinálni dolgokat van kedvem beszélgetni stb. Eddig az energiaital az egyetlen ami segít valamennyit a hangulatomon. Furcsa mert a kávétól nem érzem ezt. Kíváncsi vagyok mitől lehet, más is van így ezzel?2023. ápr. 8. 13:30
1/4 anonim válasza:
Több benne a koffein.
De nem feltétlenül egyedül a koffeintől lesz jobb a kedved. Lehet, hogy szereted az ízét, placebo hatás, stb.
4/4 anonim válasza:
Koffein+cukor, de amigy normális, hogy a koffein átmenetileg ad egy enyhe euforiát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!