Titeket is meghajt a kávé? Az energiaital ilyen szempontból jobb?
Muszàj valamit innom, de ez kész. Megiszom a kávét, minden kijön belőlem félóra múlva. Eszek előtte, iszok rá vizet, hiába.
Az energiaitaltól nem vagyok rosszul, de az meg egészségtelenebb. Bár ettől is szokott morogni a gyomrom, de nem hajt meg.
Létezik, hogy nem bírja a gyomrom? Rendes főzött kávé.
Zöld teát már próbáltad?
Én azt használom 'energia italnak', mert a rendeset és a kávét ne szeretem. Mondjuk ettöl meg pisilni szaladgálok állandóan.
Az energiaital egy cukros lötty, ilyen szempontból nem jobb a kávénál. Nem tudom, mi okozhatja, ha valaki nem bírja a kávét. Azt tudom, hogy létezik kávé allergia, de ha tejjel iszod, az is lehet ludas.
Én is a zöld teát tudom ajánlani, sokkal magasabb az antioxidiáns tartalma, mint a kávénak. Vagy ébren tartáshoz jó még a mate tea.
Jó a zöld tea, de szerintem ez a bolti ízesített nem sokat ér.
Szerintem is érzékeny lehetek rá. Suliban is mindig attól féltem nehogy morogni kezdjen a hasam a kávétól. Meg is hajt egyből...
A csokitól is néha, kólától, de nem mindig.
Éhgyomorra a koffein azonnal elkezdi izgatni a gyomor kijáratát, az megnyílik, a gyomor folyadéktartalma ürül, és ha egészséges a bélrendszered, addig ennek bizony szarás a vége...
Am addig örülj amíg így van... ha majd ez megszűnik kezdődnek a valódi bélbajok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!