Melyik a jobb az energiaital vagy a kávé?
Üdv!
Én már közel 1 éve (szeptemberben lesz 1 éve) hogy energiaitalt iszok! Minden nap kb 1 dobozzal! Amikor szeptemberben megkezdtem a Hellel és a Pitbullal jól éreztem magam, de körülbelül novemberben bejött a falunkba egy flakonos energiaital pontosabban 2 új! A Pitbull és a Turbo! Ezek 500 mlsek voltak! A barátommal ittuk minden nap egy ilyen fél litereset iskola után! Nem tapasztaltam semmit! Mintha egy fél liter vizet ittam volna! Volt hogy nem ittam egy-két nap mert nem jött a haverom és nélküle nem akartam xd vagy hogy nem érkezett meg az újabb szállítmány energiaital (mindig keveset hoztak belőle mert csak mi ketten vettük)! Amikor nem ittam kb 3 napig szörnyen fájt a fejem, fáradtabb voltam! Márciustól csak havi 1-2szer iszok ilyen fél litereset csak is 250 ML! Nem tapasztalok semmit sem! Azt mondják káros! Szerintetek melyik a károsabb a kávé vagy az energiaital? Melyiknek milyen mellékhatása van, melyik az egészségesebb, melyiket érdemesebb fogyasztani? És te melyiket fogyasztod?
1-es miféle mesterséges adalekanyagokra gondolsz, mesélj már! A vitaminokra? A szénsavra? A citromsavra? Egy kóla artalmasabb ezeknel.
Igazából nagy különbség nincs élettanilag, nyilván a sok cukros szénsavas energiaital nem épp fitnessz üdítő. De ha napi egy - két kis dobozzal megiszol semmivel nem rosszabb, mint két erős kávé, kivéve, ha szívbeteg vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!