Mennyire gáz ha az ember éveken keresztül 2 féle antidepresszáns, 2 féle benzót, altatót, napi 8-10 koffein tablettát vagy energiaitalt, rengeteg édességet és gyorskaját fogyaszt és mindemellett rendszeresen fogyaszt közepes mennyiségű bort?
Nagyon durva hátterem volt, sok súlyos egészségügyi problémám volt. Semmi nem segített. Épphogy nem voltam csöves sokáig. Mióta antidepiket és benzókat tolok rengeteget javult az egészségem, a hangultaom, jobban végzem a munkám és jobb az életminőségem. Ahogyan egyre jobban beleszarok az életmódomba úgy javul az életminőségem. Persze közben örököltem egy lakást is, az is számít.
Úgy érzem hogy azok a dolgok szedik rendbe az életemet amikről ások azt állítják hogy tönkreteszik azt. 28 éves vagyok. Életemben először kezd jól alakulni az életem, javul az egészségem pedig pont most tolom a legzűlöttebb, legbeleszarósabb stílusban az életet.
Kérdező: a pszichoterápia, a beszélgetés oldaná meg a lelki problémákat, a gyógyszerszedés (esetedben) úgy tűnik hogy nem, ráadásul egyéb függőségekkel is párosul.
Károsítod a szervezetedet, rendkívüli módon.
Alkalmas vagy erre is és nem az önkárosításon át vezet az út.
Ne azon gondolkodj: "mennyire gáz" hanem "hogyan tudnám megoldani" - sajnálom hogy a jelenlegi szakemberek érzésed szerint nem segítenek.
Ha ezt tudod róla és nem kerestél mást akkor nem tudok nagyon erre mit mondani, de eléggé valószínű az is hogy kitaláció hogy bármit fogyasztana és jobban jársz ha nem terjesztesz ilyet valakiről, szerintem.
Ne azzal foglalkozz hogy más mit csinál vagy nem csinál, hanem hogy jobban legyél.
www.aca.hu itt is lehet segítséget kérni mert alkoholproblémád is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!