Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyire gáz ha az ember...

Mennyire gáz ha az ember éveken keresztül 2 féle antidepresszáns, 2 féle benzót, altatót, napi 8-10 koffein tablettát vagy energiaitalt, rengeteg édességet és gyorskaját fogyaszt és mindemellett rendszeresen fogyaszt közepes mennyiségű bort?

Figyelt kérdés

Nagyon durva hátterem volt, sok súlyos egészségügyi problémám volt. Semmi nem segített. Épphogy nem voltam csöves sokáig. Mióta antidepiket és benzókat tolok rengeteget javult az egészségem, a hangultaom, jobban végzem a munkám és jobb az életminőségem. Ahogyan egyre jobban beleszarok az életmódomba úgy javul az életminőségem. Persze közben örököltem egy lakást is, az is számít.

Úgy érzem hogy azok a dolgok szedik rendbe az életemet amikről ások azt állítják hogy tönkreteszik azt. 28 éves vagyok. Életemben először kezd jól alakulni az életem, javul az egészségem pedig pont most tolom a legzűlöttebb, legbeleszarósabb stílusban az életet.

2022. máj. 8. 16:46
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Jah, hát itt vidéken a halál faszán tényleg sok a felesleges pletyka. Már én is rászoktam. Alkohol problémáim azért nincsenek. Inkább stressz problémáim vannak amit időnként ivással, időnként mással kezelek. Majd próbálok változtatni. Köszi a választ.
2022. máj. 8. 21:42
 12/14 Kérdező95 ***** válasza:
Amikor bekapsz egy fájdalom csillapítót akkor aktuálisan az agyadban blokolva lesz a fájdalom érzet, nem fogod érezni a fájdalmat, ameddig hat. Ha mindig veszel be egyet akkor sosem fogod érezni hogy az a valami fáj, de attól még az okkal fáj és később ha nem foglalkozol vele szővödményei lesznek
2022. máj. 8. 23:43
 13/14 A kérdező kommentje:
12: Ez így igaz. Az élet viszont nem tart örökké, az enyém meg pláne nem. Csak addig kell elviselhetővé tenni amíg megmurdálok. Remélhetőleg gyorsan, fájdalom mentesen. Nem kiszolgáltatva vénemberként egy szaros elfekvőben.
2022. máj. 9. 00:08
 14/14 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, nem akarok öngyilkos lenne. Csak arra utaltam hogy inkább élek keveset de munkaképes, emberi állapotban mint hosszan szenvedve a problémáimtól, kilátástalan küzdelmeket megvívva. Persze lehet mákom lesz mint Churchillnek.
2022. máj. 9. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!