Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Energiaitalt mire cseréljem le?

Energiaitalt mire cseréljem le?

Figyelt kérdés

Gondolkodtam citromos vizen(cukor nélkül) probléma lenne 1,5 liter belőle?

De bármire kíváncsi vagyok, írjatok nektek mi vált be! Legfőképp reggel

2022. júl. 23. 16:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
26%
Nekem szétmarta a nyelőcsövem és pár nap után köhögni kezdtem tőle. Ha neked nem okoz ilyen problémat vagy gyomorégest akkor amúgy egeszséges a citromos víz van benne c vitamin.
2022. júl. 23. 16:28
 2/14 A kérdező kommentje:
És természetesen rendes citromból, nem bolti citromléből
2022. júl. 23. 16:29
 3/14 A kérdező kommentje:
Én is ettől félek, de rengeteg energiaitalt megiszok és ugyebár nagyon sok pénzt kidobok rá, ezért szeretnék valami mást inni helyette, ami nem tea
2022. júl. 23. 16:30
 4/14 anonim ***** válasza:
11%

Szia!

Egy időben én is sok energiaitalt ittam, de csak az íze miatt... 1,5l citromos víz talán sok lenne, mert savas. De reggel mindenképp javaslom, én is azzal kezdem a napot!

Citromos víz, ananászlé, kávé, narancslé (frissen facsart), VÍZ, tea (bármilyen ízű, nyáron lehűtve, jégkockával)

Én ezeket ajánlom!! :)

20L

5/14 anonim ***** válasza:
12%
Én egy nagy bögre tejeskávét szoktam inni. Napközben meg ha unom a vizet akkor gyömölcs teát aztatok hidegvízbe kioldódik abban is csak lassabban és azt iszom. Citrom helyett inkább valami más gyümölcsöt tettem a vizbe. Epret, málnát vagy narancsot. A citrom marta a gyomrom
 6/14 anonim ***** válasza:
12%
Amúgy ezeket ha ősszeturmixolod a vízzel mwg finomabb
2022. júl. 23. 16:32
 7/14 A kérdező kommentje:

Srácok, nem tudom ki pontozott le titeket, én zöldet nyomtam!!

Köszönöm a válaszokat :) sajnos közvetlen tejes cuccot nem tudok inni, mert hasmenésem lesz tőle :D Kipróbálom elsőnek a citromos vizet, de csak féllitert inkább, a nap további részébe pedig megpróbálkozom vízzel

2022. júl. 23. 16:37
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ízesített ásványvíz
2022. júl. 23. 16:39
 9/14 anonim ***** válasza:

Nekem most a Pölöskei Áfonya nagyon ízlik, ajánlom kóstold meg.

Szóda vízzel természetesen.

2022. júl. 23. 16:41
 10/14 A kérdező kommentje:
Holnap veszek, ha találok :)
2022. júl. 23. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!