Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Illetlenség ha babalátogatóba...

Illetlenség ha babalátogatóba megyek és olyan ajándékot viszek, amit 1-2 évesen használhat? 1 hónapos a baba

Figyelt kérdés

Ne értsetek félre, viszek egy 68-as bodyt, 68-as kezeslábast, popsitőrlőt, popsikrémet, babatusfürdőt, babaolajat, de gondoltam, hogy sokan fognak még menni és vinni kicsi ruhákat, ezért gondoltam, hogy veszek két rövidujjú 80-as bodyt nyárára, egy elegáns, szintén 80-as újnélküli bodyt, babakönyvet anyagból, és egy leporellót meg egy mesekönyvet(3-4 éveseknek).

bookline.hu/product/home.action?_v=Boci_boci_tarka_Mondokak&type=22&id=99319

bookline.hu/product/home.action?_v=Pasztohy_Panka_Pitypang_es_a_Diotoro&type=22&id=342289

Túlzás az alábbi 2 könyvet odaadni?

2023. nov. 4. 11:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%
A nagyobb ruhát elteszik majd, mert útban van, aztán vagy eszükbe jut, hogy kaptak, vagy nem, és csak akkor lesz meg, ha már kicsi rá. Addig csak lom. Ha végképp nem jut jobb az eszedbe, főzz valami finomat a szülőknek, vagy nekik vegyél valamit, ami jól jöhet. Hálásak lesznek.
2023. nov. 4. 12:48
 12/16 anonim ***** válasza:
77%

Kisfiam 6 honaposan novi ki epp most a 80-as meretet. Lehetetlen kiszamitani, hogy mikor lesz neki jo.

Vagy olyan ruhat vegyel, ami most jo vagy nagyon max 1 merettel nagyobb. Pl most telen ha 1 merettel nagyobb hosszu ujju bodyt veszel, azzal nem hiszem, hogy melle tudsz loni, sokaig lesz meg hideg. A babaapolasi cuccokrol is a szuloket kell kerdezni, hogy mit hasznalnak, mire van szukseguk.

A kemeny lapos vagy textilkonyvek szerintem mindig nyerok, szeretik a babak, kb mindegy mi van bennuk, elso korben azt elvezik, hogy fizikailag jatszhatnak vele.

A puhalapos konyvekkel nalunk jelenleg az a baj, hogy meg csak olvasni se tudok belole a kisfiamnak, azonnal veszi ki a kezembol es mivel meg nyilvan 6 honaposan nem tud szepen lapozni, ezert elszakitja, osszegyuri. Szoval nalunk azoknak pl most epp nincs ertelme.

2023. nov. 4. 20:24
 13/16 anonim ***** válasza:
66%
És mi lenne, ha nagyobb ruhák stb helyett inkább vennél egy baba fotózás kupont? Azt szerintem szívesen fogadná sok szülő és nem kell pakolgatni egy lakásban. Egy kisbaba érkezése amúgy is ezer plusz cuccal jár.
2023. nov. 4. 21:25
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem illetlenség, csak hülyeség.
2023. nov. 4. 21:41
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges ennyi cuccot vinni.

Én is kaptam az újszülött gyereknek 74-es plüss rugit...nyárra nőtt bele.

Sőt... Tavaly az első szülinapjára kapott egy 80-as h&m ruhácskát, amit most fog felvenni a második szülinapjára, mert annyira nagy a h&m méretezés, hogy csak most lesz jó rá, mikor már minden más ruhából 86-92 kell.

Az meg aztán pláne vicc a köbön, hogy kapott újszülöttként 116-os szettet is. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Egyáltalán minek veszel olyan dolgot, ami ennyire évszakhoz kötött? Honnan veszed, hogy nyárra lesz jó rá a nyári cucc?

2023. nov. 5. 07:55
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
És minek viszel 4 évesnek való konyvet? Többé nem találkozol velük? Mert akkor felnőtt méretét is vigyél ruhából.
2023. nov. 5. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!