Illetlenség ha babalátogatóba megyek és olyan ajándékot viszek, amit 1-2 évesen használhat? 1 hónapos a baba
Ne értsetek félre, viszek egy 68-as bodyt, 68-as kezeslábast, popsitőrlőt, popsikrémet, babatusfürdőt, babaolajat, de gondoltam, hogy sokan fognak még menni és vinni kicsi ruhákat, ezért gondoltam, hogy veszek két rövidujjú 80-as bodyt nyárára, egy elegáns, szintén 80-as újnélküli bodyt, babakönyvet anyagból, és egy leporellót meg egy mesekönyvet(3-4 éveseknek).
bookline.hu/product/home.action?_v=Boci_boci_tarka_Mondokak&type=22&id=99319
bookline.hu/product/home.action?_v=Pasztohy_Panka_Pitypang_es_a_Diotoro&type=22&id=342289
Túlzás az alábbi 2 könyvet odaadni?
Kisfiam 6 honaposan novi ki epp most a 80-as meretet. Lehetetlen kiszamitani, hogy mikor lesz neki jo.
Vagy olyan ruhat vegyel, ami most jo vagy nagyon max 1 merettel nagyobb. Pl most telen ha 1 merettel nagyobb hosszu ujju bodyt veszel, azzal nem hiszem, hogy melle tudsz loni, sokaig lesz meg hideg. A babaapolasi cuccokrol is a szuloket kell kerdezni, hogy mit hasznalnak, mire van szukseguk.
A kemeny lapos vagy textilkonyvek szerintem mindig nyerok, szeretik a babak, kb mindegy mi van bennuk, elso korben azt elvezik, hogy fizikailag jatszhatnak vele.
A puhalapos konyvekkel nalunk jelenleg az a baj, hogy meg csak olvasni se tudok belole a kisfiamnak, azonnal veszi ki a kezembol es mivel meg nyilvan 6 honaposan nem tud szepen lapozni, ezert elszakitja, osszegyuri. Szoval nalunk azoknak pl most epp nincs ertelme.
Felesleges ennyi cuccot vinni.
Én is kaptam az újszülött gyereknek 74-es plüss rugit...nyárra nőtt bele.
Sőt... Tavaly az első szülinapjára kapott egy 80-as h&m ruhácskát, amit most fog felvenni a második szülinapjára, mert annyira nagy a h&m méretezés, hogy csak most lesz jó rá, mikor már minden más ruhából 86-92 kell.
Az meg aztán pláne vicc a köbön, hogy kapott újszülöttként 116-os szettet is. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Egyáltalán minek veszel olyan dolgot, ami ennyire évszakhoz kötött? Honnan veszed, hogy nyárra lesz jó rá a nyári cucc?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!