Illetlenség ha babalátogatóba megyek és olyan ajándékot viszek, amit 1-2 évesen használhat? 1 hónapos a baba
Ne értsetek félre, viszek egy 68-as bodyt, 68-as kezeslábast, popsitőrlőt, popsikrémet, babatusfürdőt, babaolajat, de gondoltam, hogy sokan fognak még menni és vinni kicsi ruhákat, ezért gondoltam, hogy veszek két rövidujjú 80-as bodyt nyárára, egy elegáns, szintén 80-as újnélküli bodyt, babakönyvet anyagból, és egy leporellót meg egy mesekönyvet(3-4 éveseknek).
bookline.hu/product/home.action?_v=Boci_boci_tarka_Mondokak&type=22&id=99319
bookline.hu/product/home.action?_v=Pasztohy_Panka_Pitypang_es_a_Diotoro&type=22&id=342289
Túlzás az alábbi 2 könyvet odaadni?
A könyvet odaadhatod.
Nálunk ha olyan ruhát kaptunk ami " majd belenő", általában elő sem került vagy amikor már kinőtte, mert nem volt szem előtt.
De lehet másnál ez nincs így.
Vettem én is gyönyörű 62-es téli/vastagabb ruhákat a fiamnak..
Megszületett 46 centivel, júliusban hordott 62-es ruhákat.
A könyvek meg a babaápolási termékek jók.
Ismerősöktől kapott ruhákkal szinte kivétel nélkül ráfaragtunk, mert pont nem találták el a szezont, polár kezes lábast meg csak nem adhatok rá augusztusban. :D
Inkább vegyél pelenkát, az mindig jól jön, de csak ha tudod, hogy milyet használnak..
Vagy kontrasztkártyát/könyvet, az már ebben a korban is hasznos.
Egyeztettèl, hogy mit viszel? Van, aki nem hasznàl babatusfürdőt, olajat, vegyszers popsitörlőt, ès csak bizonyos màrkàjù popsikrèmet hasznàl.
A nagyobb ruhàval csak annyi a baj, hogy nem biztos, hogy nyàron lesz akkora.
Èn szemèly szerint a könyveknek,ruhàknak örülnèk, a többit nem tudnám használni.
Az én 3 hónaposom kapott kemény lapos könyvet a munkahelyemtől mikulás csomagban, és imádta. Én se gondoltam de nagyon szerette nézegetni, lapozgatni.
Nekem a későbbi méretes ruhák tűnnek túlzásnak, mert addig tárolgatni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!