Ki mikortól használta a Gabi furdetot? Lehet már 1honapos korban használni ezeket? Mert ez a gyógyszertári nekem valahogy nem tetszik fel sem oldódik darabos minden nemjo ..
Nem kell feloldódnia, mivel piciknél testápolásra is használható a védőnő szerint, tehát rákenheted szárazon, és le sem kell mosni.
Nyilván nem olyan csábító így a kád, mint mikor agyig habzik a tusfürdő, mécsesekkek a kád szélén, de hidd el, a baba bőrének tökéletes így is :)
A gyógyszertárit én a bőrére kentem és úgy mostam le, nem a vízbe raktam, mert ott valóban ocsmány tud lenni.
Más fajta fürdetőt csak később használtunk, de szerintem lehet már 1 hónaposan is. Úgysem raksz rá egy tonnát.
Semmi baja nem lesz tőle.
Amikor én voltam kicsi, még "rosszabbak" voltak az összetevők, és nekünk sem lett semmi bajunk.
Én is sima vízben fürdettem, vagy gyógynövényes vízben hetente. Kiváltottuk a gyógyszertárit de nekem viszketett a bőröm tőle, biztos a paraffin miatt, nem minden bőr bírja ám a kőolajat. Így maradt a sima víz.
Most egy éves, mindig megnézem az összetevőket, így bio fürdetőből cseppentek a vizébe, hogy mégis csak legyen valami a vízben ami lemossa a kis örökmozgót.
A Gabival is úgy csináltam, h cseppentettem a vizébe, nem lett baja a bőrének, de inkább nem kísérleteztem, elhasználtam én, az összetevők miatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!