A Lilla név nektek tetszik? Férjem szerint túl egyszerű. Mennyire gyakori név?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat!2023. júl. 26. 13:53
1/12 anonim válasza:
Nekem tetszik.
Nem ez a név túl egyszerű, hanem a férjed az.
2/12 anonim válasza:
Tegnap érkezett egy Lilla a tágabb családba. 15 éve nekem is a listámon volt, de végül mást választottunk. Szép név, csak azóta találtam olyanokat, amik NEKEM jobban tetszenek.
3/12 anonim válasza:
Szerintem szép. Gyakori? Nem is tudom mikor hallottam utoljára...
4/12 anonim válasza:
Nekem is tetszik. Szép, nőies, minden életkorban megállja a helyét, nem felkapott, de közismert. Ha egyszerű, az nem baj. Sokkal inkább egy egyszerű név, mint valami nyakatekert.
5/12 anonim válasza:
Szép, elegáns, nőies.
Adnám a kislányomnak.
6/12 anonim válasza:
Én nem adnám, de nincs vele baj. Nem túl gyakori.
7/12 anonim válasza:
Nekem a top3-as listámban volt, úgyhogy nekem nagyon tetszik, de végül nem kellett a lány név. :)
Tavalyi listán a 28. leggyakrabban adott volt.
8/12 anonim válasza:
Ha lányunk született volna,ezt a nevet adtuk volna neki. Szép, mégis egyszerű és nem is igazán gyakori.
9/12 anonim válasza:
Szép név, tetszik. Életemben három Lillával találkoztam, az egyik a nagynéném, a második egy egyetemi évfolyamtársam, a harmadik pedig egy ismerősünk kislánya. Szerintem olyan közepesen gyakori.
10/12 anonim válasza:
Közepesen gyakori, nekem pont hogy tetszenek a rövid, de nőies, kedves hangzású nevek, főleg bonyolultabb vezetéknév mellé hangzana jól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!