Melyik név tetszik a legjobban?
Nagyon sok nevünk van és nem tudjuk a megfelelőt, nem tudjuk eldönteni mi legyen a picúrkánk neve. Még nem tudjuk , hogy fiú vagy lány lesz e de a névválasztást nem szeretnénk az utolsó pillanatra hagyni. Nem szeretnénk olyan választ hogy egyiket se, meg hasonlókat.Kedves szavakat szeretnénk és tényleg a segítségeteket.
Lány nevek: Szofi, Bodza, Kála, Liliána, Borka, Aisah, Zorka, Lujza, Luna, Zara, Abigél, Emma, Nina, Annaróza, Zoé, Panka, Lotti, Véda, Bella, Elena.
Fiú nevek: Noé, Benett, Ármin, Miron, Nátán, Milen,Péter, Márkó, Hunor, Mór, Magor, Kende, Soma, Zente, Bercel, Dániel, Leó, Zsigmond, Zalán, Liem.
Vezetéknév: Barta
Barta Emma vagy Barta Elena
(Még az Abigél oké nekem a listáról, de az nem jó a vezetèknévhez).
Fiú: Barta Péter, Barta Márk (Márkó semmiképp), Barta Dániel vagy Barta Zsigmond.
Érdemes lenne szempontot is választani, nagyon eltérő nevek vannak a listán.
2. Ne viccelj, hogy ne lenne jövő? Szerintem meg máshol nincs egy magyarnak.
Nem vagyok egy fanatikus jobber és nem is veszekedni akarok csak nem értem.
Az “A” betűvel kezdődő neveket kihúznám a listáról, hacsak egy nevet akartok adni. A “B” betűs lány nevek sem illenek a névhez, illetve a Barta Panka túlságosan rímel és már abszolút nem dallamos.
A legjobban a következő nevekkel hangzik jól:
Barta Emma
Barta Lujza
Barta Benett
Barta Soma
Barta Milen
Én a neveitek jó részét azonnal kizárnám, gyerekként cukik, de felnőtt is lesz belőle, erre kell gondolni.
ami nem rossz szerintem:
Abigél, Emma, Lujza, Zente, Zsigmond, Dániel
A többi nagyon nagyon nagyon nem.
Legjobban az Abigél tetszene, de a végződésű vezetéknévvel nagyon összefolyna így az Emmára voksolok.
Fiúból Dániellel hangzik a legjobban.
A felsorolásból ezeket választanám:
Barta Liliána
Barta Soma
Barta Emma, Barta Nina
Barta Miron, Barta Kende
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!