Melyik név tetszik a legjobban?
Nagyon sok nevünk van és nem tudjuk a megfelelőt, nem tudjuk eldönteni mi legyen a picúrkánk neve. Még nem tudjuk , hogy fiú vagy lány lesz e de a névválasztást nem szeretnénk az utolsó pillanatra hagyni. Nem szeretnénk olyan választ hogy egyiket se, meg hasonlókat.Kedves szavakat szeretnénk és tényleg a segítségeteket.
Lány nevek: Szofi, Bodza, Kála, Liliána, Borka, Aisah, Zorka, Lujza, Luna, Zara, Abigél, Emma, Nina, Annaróza, Zoé, Panka, Lotti, Véda, Bella, Elena.
Fiú nevek: Noé, Benett, Ármin, Miron, Nátán, Milen,Péter, Márkó, Hunor, Mór, Magor, Kende, Soma, Zente, Bercel, Dániel, Leó, Zsigmond, Zalán, Liem.
Vezetéknév: Barta
Lujza, Emma, Nina
Dániel, Noé, Soma
Lánynévből ehhez a vezetéknévhez a Szofi, Emma és esetleg még a Zoé hangzik valamennyire jól, és ezt nem azért mondom, mert feltétlenül ezek a keresztnevek tetszenek, sőt, ezekből csak az Emma, de tetszik pl. amúgy az Abigél, csak az a-ra végződő vezetéknévvel nem passzol jól.
Fiúnévből a legjobb szerintem a Dániel, de jó még a Péter, Hunor és Mór.
Fiú lány ikreink lesznek.😍
A nevüket eldöntöttük.
Barta Dániel Liem
Barta Liliána Bodza
Dani és Lili így fogjuk őket hívni de néha azért a második nevükön is Liem és Bodza.
Köszönjük a válaszokat.
A kérdéshez elfelejtettem oda írni hogy ikrek lesznek 😅
Hát gratulálok hozzájuk, de minek kellenek a második nevek? Szerintem azok nélkül jó lenne, de azokkal, hát finoman szólva nagyon furán hangzanak. Ráadásul egymáshoz sem illenek a második nevek, meg az első névhez sem stílusukban.
Na mindegy, ti tudjátok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!