Melyik lány név tetszik passzolna a vezetéknévhez a legjobban?
Vezetéknév: Szabó
Nevek: Lili, Olívia, Dorina, Krisztina, Blanka, Eszter, Noémi, Júlia, Johanna, Kitti, Alíz, Hanna.
Nehéz választani.
:)
Az Olívia nem igazán, hiszen a vezetéknév is O-ra végződik.
A többi az mind jó hozzá. Saját vélemény, hogy a Lilit meg a Hannát semmiképp nem adnám. A Lilit azért nem, mert szeretném megtisztelni a gyerekem azzal, hogy ő dönthesse majd el, ki az aki becenéven szólíthatja. A Hannát meg azért nem, mert annyi van hogy bőven sok is, lassan minden 3. kislányt így hívnak.
A Noémi tetszik legjobban, szerintem nagyon szép név.
Nálam ez lenne a sorrend: Johanna, Noémi, Eszter, Krisztina, Júlia, Lili.
Az Olívia is nagyon tetszik, de a két egymás melletti O miatt nem adnám.
Dornia, Blanka, Kitti, Alíz - ezek nekem személy szerint nem tetszenek, de a vezetéknévhez passzolnak. A Hannát a gyakorisága miatt nem adnám, de az is passzol.
Olívia nem, azért, amit 1 irt (pedig nagyon tetszik)
Nekem egyedül a Dorina nem tetszik.
Ilyen gyakori vezetéknévhez valami ritkább keresztnevet választanék. Így sajnos a Lilí is kiesik. (Még az Eszter, Noémi, Kriszti, Julia, Hanna.)
A ritkabbak közül nekem talán az Alíz tetszik a legjobban. Meg talán a Blanka és a Johanna lenne az első 3-ban.
Szabó Olivia (szerintem nem folyik egybe)
Szabó Júlia
Szabó Johanna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!