Katona vezetéknév mellé a Kamill / Kamilla keresztnév hogy tetszik? Mit adnátok második névnek, ha a gyerek egyszer úgy dönt hogy neki nem tetszik?
A Kamilla az egyik kedvenc nevem, úgyhogy adnám, vezetéknevtől függetlenül (de ha nagyon nem illik keresnék más nevet).
Második névnek én mindig valamilyen M betűs nevet képzeltem a Kamilla mellé, pl Mira, Miléna stb. Nem a vezetéknévhez igazítva, hanem mert nekem egész egyszerűen ez tetszik.
Fiú névben nem tudok segíteni.
"Mit adnátok második névnek, ha a gyerek egyszer úgy dönt hogy neki nem tetszik?" Semmit. Majd ha 18 lesz akkor választ magának olyan nevet, ami neki tetszik és használja azt. Mi van ha az általam adott 2 keresztnév közül egyik se tetszik neki?
A 3 névvel csak a sz*pas van. Gondolj bele, hogyha idősebb lesz minden banki papírt x példányban teljes névvel alá kell írnia... Vagy ha férjhez megy. Kovácsné Katona Kamilla Bianka. Agyf@$z.
Nekem is sok így, hogy Katona Kamilla.
Esetleges Katona Milla?
Második névnek olyat adnék, ami most divatos. Ha olyan típus, akkor egy tömegnévvel jobban azonosul. Mondjuk a Kamilla is nagyon gyakori.
Nekem tetszik a hangzása, viszont amit egyik válaszoló írt, KaKa, hát ez így tényleg nem annyira jó. Magamtól nem gondoltam bele, de így már belelátom.
Én akkor már inkább a Kamillát adnám második névnek, elsőnek még valami lágyabbat, és akkor nem lenne a kaka probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!