Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Katona vezetéknév mellé a...

Katona vezetéknév mellé a Kamill / Kamilla keresztnév hogy tetszik? Mit adnátok második névnek, ha a gyerek egyszer úgy dönt hogy neki nem tetszik?

Figyelt kérdés

2021. okt. 1. 00:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
33%
Semmit! A második név csak szKpÁs később
2021. okt. 1. 01:16
 2/15 anonim ***** válasza:
72%
Nem is tudom... A K.K. még hagyján, de valahogy ez a “KaKa” sok nekem. Még abban se lennék biztos nem fogják-e csúfolni ezzel.
2021. okt. 1. 01:18
 3/15 anonim ***** válasza:
22%
Kamilla eleve nem tetszik, nem adnám ha fizetnének érte, akkor se.
2021. okt. 1. 01:21
 4/15 anonim ***** válasza:
82%

A Kamilla az egyik kedvenc nevem, úgyhogy adnám, vezetéknevtől függetlenül (de ha nagyon nem illik keresnék más nevet).

Második névnek én mindig valamilyen M betűs nevet képzeltem a Kamilla mellé, pl Mira, Miléna stb. Nem a vezetéknévhez igazítva, hanem mert nekem egész egyszerűen ez tetszik.

Fiú névben nem tudok segíteni.

2021. okt. 1. 02:44
 5/15 anonim ***** válasza:
87%
A kamilla egy szép név szerintem, viszont kérdező jobb ha te döntesz, szerintem teljesen jó Katona Kamil/kamilla , én is Magdolna nevet kaptam másodiknak de sose jutott eszembe hogy ne tetszene
2021. okt. 1. 03:03
 6/15 anonim ***** válasza:
57%

"Mit adnátok második névnek, ha a gyerek egyszer úgy dönt hogy neki nem tetszik?" Semmit. Majd ha 18 lesz akkor választ magának olyan nevet, ami neki tetszik és használja azt. Mi van ha az általam adott 2 keresztnév közül egyik se tetszik neki?

A 3 névvel csak a sz*pas van. Gondolj bele, hogyha idősebb lesz minden banki papírt x példányban teljes névvel alá kell írnia... Vagy ha férjhez megy. Kovácsné Katona Kamilla Bianka. Agyf@$z.

2021. okt. 1. 05:24
 7/15 anonim ***** válasza:
50%
Hát nem K betűset,mert nagyon béna!
2021. okt. 1. 06:14
 8/15 anonim ***** válasza:
67%

Nekem is sok így, hogy Katona Kamilla.

Esetleges Katona Milla?

Második névnek olyat adnék, ami most divatos. Ha olyan típus, akkor egy tömegnévvel jobban azonosul. Mondjuk a Kamilla is nagyon gyakori.

2021. okt. 1. 08:17
 9/15 anonim ***** válasza:
49%
Én sem adnám a Kamillát, nekem az paci név (bocsánat, lovakkal foglalkozom..), viszont hosszúságban hasonlót keresnék, szerintem a rövid nevek kevésbé illenek hozzá vagy nem is tudom. Szép a Milla, Bella, Lilla de nekem így olyan semmilyen ha egybeolvasom. Viszont egy Evelin, Eszter vagy Renáta, Zsófia stb hosszúságú név tök jól áll a Katona mellé.
2021. okt. 1. 09:28
 10/15 anonim ***** válasza:
88%

Nekem tetszik a hangzása, viszont amit egyik válaszoló írt, KaKa, hát ez így tényleg nem annyira jó. Magamtól nem gondoltam bele, de így már belelátom.

Én akkor már inkább a Kamillát adnám második névnek, elsőnek még valami lágyabbat, és akkor nem lenne a kaka probléma.

2021. okt. 1. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!