Minden kisbabás családnál így működik ez?
Nemrég született ismerősöméknél egy kisbaba és amikor ott vagyok náluk, ami kb. heti 2-3 alkalommal, szinte 5 percenként más sem hallok az anyukától, vagy az apukától, hogy de aranyos a kicsi, milyen szép, de ezt így sikongatva adják elő és nekem meg helyeselni kell, meg ugyanúgy aranyosozni.
Persze, aranyos meg szép a kicsi tényleg, de mit kell ezt egész nap ismételgetni állandóan?
Komolyan mondom, 5-10 percenként kötelező ledobni az ékszíjat ezért, vagy ferde szemmel néznek rád.
F vagyok, és nincs semmi bajom tényleg a kicsikkel, ezért is látogatom meg őket, nagyon sok éve a barátaim.
Azt is elfogadom, ha ez így megy mindenhol. :)
De minek jársz oda heti 2-3 alkalommal egy kisbabás családhoz?
Ez maximum a nagyszülők esetén fér bele, ha szoros a kapcsolat, más ne másszon màr bele ennyire egy család életébe.
Minek kell ott lenni heti 2-3-szor?
Neked férfiként amúgy sem lehet túl izgalmas, szerintem vond ki magad a programból egy időre.
Bennem is az fogalmazódott meg rögtön, mint amit már többen írtak.
Miért vagy ott heti 2-3 alkalommal? Én biztosan nem értékelném, ha valaki állandó vendég lenne, ráadásul még neki állna feljebb, hogy miként beszélek a gyerekemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!