Kisbaba érkezését hogyan jelentettétek be a családnak, közelebbi barátoknak?
Nyáron házasodtunk össze, de még 5-6 évig nem terveztünk családot alapítani. Ezt mindkettőnk családja tudta.
Mégis sikerült, szóval valamilyen szinten meglepi lesz nekik a hír.
Valami aranyos módon szeretnénk, nem csak a vasárnapi leves felett elmondani, hogy ősztől hárman leszünk.
Az egyik ötlet az az, hogy a nagyim már régóta kér, hogy ami képek vannak nagyobb családi eseményekről a telefonomon, memóriakártyákon, azokat hívassam elő és ő szeretné egy albumba rendezni őket. Ezt én megcsinálnám neki, és a végén lenne a babáról egy ultrahangkép, alatta a kiírt dátummal.
Mi pont a vasárnapi leves fölött közöltük a hírt, senki se örült kevésbé.
Első unoka? Akkor lehet cifrázni, második, harmadik már a kutyát se érdekel 😅
Igen, az első unoka lesz.
Én 23 éves leszek most áprilisban, a családban utánam nem született már gyerek (elég elrettentő példa lehettem nagybátyáméknak ezek szerint). Szóval elég régen babázott már mindenki nálunk.
Esetleg pólók? Szia Nagyi, Papi, Dedi felirattal, es alatta a pólóra nyomtatott UH kep?
Esetleg fotó album amit mondtál is aranyos. Pl mindenkiről 1 db kep szépen sorban es az utolsón a baba.
Mi vártunk a 12. hétig így volt már róla több ultrahang fotó,egy fehér bodyt leterítettem,köré tettem a kis képeket meg a tesztet,lefotóztam.
Aztán a bodyra rászerkesztettem hogy "nagyszülők lesztek".
A kész képet előhivattuk és borítékba kapták meg,azóta is őrzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!