Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisbaba érkezését hogyan...

Kisbaba érkezését hogyan jelentettétek be a családnak, közelebbi barátoknak?

Figyelt kérdés

Nyáron házasodtunk össze, de még 5-6 évig nem terveztünk családot alapítani. Ezt mindkettőnk családja tudta.

Mégis sikerült, szóval valamilyen szinten meglepi lesz nekik a hír.

Valami aranyos módon szeretnénk, nem csak a vasárnapi leves felett elmondani, hogy ősztől hárman leszünk.

Az egyik ötlet az az, hogy a nagyim már régóta kér, hogy ami képek vannak nagyobb családi eseményekről a telefonomon, memóriakártyákon, azokat hívassam elő és ő szeretné egy albumba rendezni őket. Ezt én megcsinálnám neki, és a végén lenne a babáról egy ultrahangkép, alatta a kiírt dátummal.

2022. márc. 14. 13:27
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Egy üres képkeret azért fura lenne... :D

A nagyszüleimnek pl. a mai napig megvan az én első uh. képem is. Nyilván nem a hűtőre kirakva, hanem a babaalbumomban, de megvan.

2022. márc. 14. 15:20
 12/14 anonim ***** válasza:
92%
Akkor adj nekik uh képet.,
2022. márc. 14. 15:37
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem az elképzelésed nagyon aranyos, kedves ötlet. Biztos vagyok benne, hogy nagyon elérzékenyülne mindenki. :) Az album meg szép emlék maradna, az uh képet látva mindig felidéződne a nagy bejelentés. Szerintem ne is gondolkodj tovább. :)

Sokan mondják, hogy nem kell túlgondolni, mondd el csak úgy egyszerűen. Na én így tettem (pláne, hogy anyukámmal beszéltem telefonon, amikor a második csík megjelent a teszten…a döbbenettől, örömtől ki is kotyogtam rögtön). Utólag már másképp csinálnám :)

Boldog babavárást! :)

2022. márc. 14. 21:45
 14/14 anonim ***** válasza:
És majd meséld el, hogy reagált a család :)
2022. márc. 14. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!