Ki mikor, és hogyan jelentettétek be a családnak illetve barátoknak hogy baba lesz? 🤗
Figyelt kérdés
2021. szept. 2. 15:39
1/18 A kérdező kommentje:
Bocsi a terhesség kategóriába akartam irni..
2021. szept. 2. 15:39
3/18 anonim válasza:
Megvártuk a 12. heti uh-t és utána, családtagoknak adtunk egy uh képet, barátoknak virtuálisan küldtük át a képet.
Nem tartottunk ilyen nagy bejelentő bulit kiscipővel, kisruhával stb, nem a mi stílusunk, olyan kis bénácskák számomra ezek a dolgok.
4/18 bloo1235458 válasza:
A testvéremnek,szuleimnek és a keresztanyukámnak rogton a teszt után. Mindenki másnak- bovebb család, barátok 12. uh után :) Mi az ultrahangképet mutattuk, vagy kuldtuk el a barátoknak csoportba :)
5/18 anonim válasza:
Szerettem volna megvárni a 12. heti ultrahangot. Egy családtagom viszont beoltott volna Covid ellen azon a héten, amikor pozi lett a terhességi tesztem. Így muszáj volt elmondanom, hogy terhes lettem, ezért az oltás felejtős. A család így tudta meg. A munkahelyemen köteleztek volna oltásra, így ott is kb. az 5. héten szólnom kellett, hogy baba miatt a 12. hétig nem lehet. Egy találkozót lemondtam a barátokkal rosszullét miatt, rákérdeztek, megmondtam, így ők is a tesztelés környékén megtudták.
6/18 anonim válasza:
kedves krédező,hogy jelenteted be? 12. uh meg kell várni vetélés minden miatt.annyi aranyos ötletek vannak
7/18 A kérdező kommentje:
Én még nem jelentettem be 😊
2021. szept. 2. 18:53
8/18 anonim válasza:
Adminok moderátorok át teszik jo kategoriába ha rossz helyen van akérdésed
9/18 A kérdező kommentje:
Mar at tették 😊
2021. szept. 2. 21:29
10/18 anonim válasza:
Kérdező:Mikor jelented be babát? Gratulálok babához,jo egészséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!