Ki mikor, és hogyan jelentettétek be a családnak illetve barátoknak hogy baba lesz? 🤗
Figyelt kérdés
2021. szept. 2. 15:39
11/18 A kérdező kommentje:
Én itthol még nem szoltam
De a párom nem birta magában tartani, igy az ő szülei már tudják
Szerettem volna legalább az első vizsgálatot meg várni de igy is nagyon aranyosan sikerult 😊
Szüleimnek meg jövőhéten, ha haza megyünk 🥰
2021. szept. 3. 12:15
12/18 A kérdező kommentje:
És köszönöm szépen 🤗
2021. szept. 3. 12:15
13/18 anonim válasza:
Biztos kérdező te szüleidnek is aranyosan elmondod. sok kismama nem a terhes vagyok szokást csinálja,hanem meglepetéseket, ajándékokat vásárol készit.ha 2. baba akkor első gyerek kezébe ad terheséges dolto, vagy első gyerek polto hord,hogy nagy teso leszek. sokan betartják kismamák és párjaik 12.heti ultrahangot
14/18 A kérdező kommentje:
Előző házasságombol van 3 kisfiam 🥰 vagyis már nagyok 😅
Mostani párommal első közös, ő ezért nem birta ki hogy ne mondja el 🥰
2021. szept. 3. 12:30
15/18 anonim válasza:
Akkor tapasztalt anya vagy ha negyedik baba.ez igen. hogy jelentetted be az első 3 babát elözö pároddal?
16/18 A kérdező kommentje:
Az előzővel már 3 3léve eggyütt voltam mikor az első jött, akkor azt mondtam anyumnak kisérjen el rákszűrésre, közben ultra hangra vittem 😅
Aztán a másodikat észre vette valahogy rá jött sztem mert sokat ettem 😂
3ikat pedig 2 bátyuskája mondta el egy rajzzal 🤗
2021. szept. 3. 12:38
17/18 anonim válasza:
6,8,10,13,15 válaszolók is én vagyok. Kiváncsi leszek majd 1 kis idő múlva, mit találsz ki baba bjelentésre.írj majd le ide kérdésedhez,ötleteidet
18/18 A kérdező kommentje:
Rendben 😅
2021. szept. 3. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!