Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős hortól kell...

Mennyi idős hortól kell kisfiam Kukacát felhuzni, vagy nem tudom hogy irjam? 8hós

Figyelt kérdés
2010. okt. 19. 14:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszolónak és kérdezőnek: Én írtam a fitymás választ. Előbb-utóbb látszódni fog a fityma is, ha rendszeresen, minden nap húzogatjátok.
2010. okt. 19. 14:48
 12/15 anonim ***** válasza:
Köszi utolsó a válaszodat! Akkor ezek szerint jól haladunk! :)
2010. okt. 19. 14:50
 13/15 anonim ***** válasza:
első vagyok. Ahogy ül a kádban, megfogom neki a hüvelyk és a mutató újjammal. nehéz, mert csúszik meg kicsi is, de bele lehet jönni. Addig húzd amíg nem feszül, azt érezni fogod, hogy meddig jön neki kényelmesen feszegetés nélkül.Én mindég 2x húztam és húzom neki.
2010. okt. 19. 15:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Bocs az offért, kisfiam 1 éves, de neki sem tudom annyira felhúzni, hogy látszódjon a fitymája. A doktornő kb. 1 hónapja felhúzta neki, azt mondta, nem kell húzogatni, majd ő ismét megnézni 2 éves korában. AZt mondta, minden ok. Pedig én már kezdtem aggódni, hogy nem tudom teljesen felhúzni.
2010. okt. 19. 16:46
 15/15 anonim ***** válasza:
én már születése ota csinálom neki nekem ezt mondta a gyerekorvos!!! és szépen feljön neki rajta a bőr. szerintem kezd el te is,nehogy baj legyen belőlle!!
2010. okt. 19. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!