Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 14 hós Kisfiam kukiján a bőrt...

14 hós Kisfiam kukiján a bőrt nem tudom felhúzni, aggódjak? Meddig lenne normális hogy felhúzzam neki?

Figyelt kérdés

14 hós a kisfiam, minden nap morzsoljuk, esti furcsikor felhúzom a bőrt a kukiján , megtisztítom de csak addig míg látni a kukija fejét. Teljesen nem. 1 hete nem tudom addig se lehúzni, mintha a bőr a kukija elején összezárult volna. Kicsi lyuk, és ennyi. Nem látom a fejét se. Pisi nem fáj. Nem fáj neki amúgy se, huzogatom de ne tudom lehúzni hogy a bőr alól kilátszon a fej.

Vigyem dokihoz, vagy mit csináljak.

2010. jan. 4. 21:01
 1/7 anonim ***** válasza:

na ez a kérdés ugye csak vicc ....

természetesen azonnal vidd el orvoshoz, neki is sokkal jobb, ha ezen túl eisk most ilyen kicsin mintha majd 15 évesen kell ....

2010. jan. 4. 21:06
 2/7 anonim ***** válasza:

Igen. Az lesz a legjobb vagy Védőnő segítségével

A baj inkább az lenne ha nem vinnéd el egy orvoshoz vagy védőnőhőz.

üdv:egy védőnő

2010. jan. 4. 21:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Az én fiamnak 5 hónapos korában elválasztötta a fitymát a makktól,utána 2 hétig naponta lekezelte városunk egyik legjobb gyermekorvosa,otthon,nálunk. Teljesen rendbejött. Több ismerősöm várt 3 éves koráig,aztán az urológián körülmetélték. Hát,mit mondjak....én nem örültem volna ennek a megoldásnak.Nem beszélve arról,hogy semmi emléke és nyoma nem maradt a műveletnek,a körülmetélés meg egyrészt látványos,másrészt később már emlékezni fog rá.
2010. jan. 4. 21:17
 4/7 anonim ***** válasza:
14 hónaposan már nem csak a kukija végét kéne látni, hanem már egy jó darabon hátra kellene tudni húzni a bőrt.
2010. jan. 4. 22:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Szintén a kuki végét látom,14 hós a fiam. A doki szerint nem baj még. Én elkezdtem minden pelenkázasnál hátrahuzni és javul, anélkül hogy barbár módon valaki felrántaná.
2010. jan. 4. 22:52
 6/7 anonim ***** válasza:
ilyen kis korban ajánlatos azon is elgondolkodni, hogy most egy körülmetélés se nagy ügy, később meg már komolyabb műtétnek számít. és ugye kimutatott tény, hogy sokkal egészségesebb, na de ezt vagy most vagy később már ne, egyes orszagokban ez rutniszerűen megy azonnal születéskor
2010. jan. 4. 22:55
 7/7 A kérdező kommentje:

beszéltem a dokinkkal, viszem dokihoz.

köszi a válaszokat

2010. jan. 5. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!