11 hónapos a kisfiam, és most először sikerült a kis kukiján a bőrt felhúzni. Eddig minden nap kenegetnem kellett valami gyulladás csökkentő krémmel neki a külsejét. Ez után hogy kell?
Nekem is kisfiam van.10 hónapos.Megkérdezhetem,hogy miért kellett kenegetni a kukacát?Mennyire tudod felhúzni a bőrt?
Csak azért kérdezem,mert minket megijesztett a sebész,hogy altatásban le kell fejteni a makkról a bőrt.Nem nagyon értem a dokikat.Az egyik azt mondja,hogy 2 éves koráig ne nyúljak hozzá,a másik azt mondja,hogy húzogassam.
Szia!
a krém neve ung.antisepticum. Nekünk a gyerekorvos azt mondta, hogy minden fürdésnél csak annyira húzzam hátra ameddig engedi. Hát én születése óta próbálom, de meg sem moccant neki. És ma voltunk tanácsadáson ahol felhúzták neki, és kb.a feléig felment. Ez a krém gyulladás csökkentő hatású, ha esetleg berepedne, vagy ha bepirosodna a kuki teteje. De én nemcsak ilyen esetben kentem, hanem minden fürdés után. Soha nem is volt vele gond, ma pedig végre megmozdult. Azt nem tudom, hogy ennek köszönhetően-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!