Mit csináljak 13 hós Lányommal, hogy megint jó étvágya legyen?
Figyelt kérdés
Kb. 2 hete elég vacakul eszik napközben, ráadásul nem tud megülni a fenekén 5 percig! Már tök kivagyok, félek, hogy fogyni fog. Reggel és este a tejital megy, azzal (még) nincs gond.
Ez csak egy ilyen periódus, esetleg a fogzástól lehet?
Amúgy már eszik (illetve most nem eszik) mindent. Jókedvű és borzasztóan aktív!
2010. okt. 19. 14:21
1/3 anonim válasza:
A mi babánk ezt csinálja már 4.5 hónapja! Most 9.5 hónapos,de iszonyat,milyen mozgékony,és úgy kell belekönyörögni a kaját,pedig már sokmindent megeszik. Van ilyen periódus,persze,nem minden gyereknél,én is ezt kérdeztem a védőnőtől! :) A kisfiam fürdetésénél 2-en segítenek,mert nem bírok vele,és ez csak 1 példa! Ne aggódj,majd elmúlik!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! :-)
2010. okt. 19. 14:44
3/3 anonim válasza:
mi orvosi javaslatra ezt próbáltuk és bevált: napi 5x étkezés, kb 3 óránként. két étkezés között semmi nasi, de még egy keksz sem. Gyümilé csak 1,5 dl és az is reggeli után közvetlenül. Ha egy adott étkezést csak turkál, nem jó neki a 2. vagy 3. felajánlott alternativa sem, akkor kaja befejezve és majd csak a követező étkezésnél ehet. És úgy általában édességet nem adok. Ha van finom házi süti, akkor az lehet pl uzsonna, vagy közvetlenül ebéd után, de ennyi. és kaja előtt már csak vizet ihat, semmi mást, mert akkor azzal lakik jól...szigorúnak kell lenni és sok odafigyelést igényel, de tudom és látom hogy a javát szolgálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!