Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes megvenni ezt az új...

Érdemes megvenni ezt az új fischer price-os tanuló macit?

Figyelt kérdés
Vettetek ilyet a babátoknak? Szereti?
2010. okt. 19. 07:28
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
66%

07.09. nem érted a lényeget??????

Ha hülyeségnek tartasz egy zenélő plüssmacit, akkor ennyi erővel nem hüleség éppúgy a csörgő, a nem FP plüss, a zenélő forgó, stb.? Hiszen mindnek ugyanaz a lényege!

KOmolyan kérdem, te milyen játékot vettél a gyerekednek egy éves kora alatt, ha hülyeségnek tartod ezeket? MIvel játszottak? KOmolyan kíváncsi vagyok rá.....

2010. nov. 9. 13:11
 32/37 anonim ***** válasza:

Még mindig megy a harc? komolyan mondom, agyrém. Nem baj, ha valaki rossznak tartja a zenélő játékokat, nem kötelező senkinek megvenni, még ha lenne is rá pénze.

Ahogy az se baj, aki megveszi, mert jónak tartja. Nem vagyunk egyformák. Az egyik anyuka sípol a tanuló kutyától, de beleteszi a gyereket a kompba, és 3 hónaposan már hozzátáplál, a másiknak meg eszébe nem jutna komppal terrorizálni a gyereket, de megveszi neki a zenélő játékot.

Ugyan milyen alapon szólunk/szólhatunk bele abba, hogy más hogy neveli a gyerekét? Senkinek semmi köze hozzá. Mindenki csinálja úgy, ahogy jónak látja, de már bocsánat, ha valaki a saját nevelési elveit próbálja ráerőltetni a másikra, méghozzá abban a stílusban, ahogy az egyik válaszadó tette (értéktelen, igénytelen, dobozbámuló idiótának aposztrofálva minden anyukát és gyereket aki zenélő játékkal játszik, ne adj isten zenét hallgat a gyerekkel???), akkor az nem kicsit felháborító.

Kedves imént idézett válaszadó, elhiszem, hogy névtelenség mögé bújva bátor vagy, de tudom, hogy szemtől szembe már nem lenne gerinced ugyanezt előadni - nem véletlenül. Talán nem kellene személyeskedni, mert a végén visszanyal a fagyi:)))

2010. nov. 9. 13:20
 33/37 anonim ***** válasza:
70%

Mielőtt felrobbansz az idegtől kedves 13:11-es, válaszolnék:

Nem, nem tartom egyenértékűnek a csörgőt és a zenélő játékokat. A csörgő legalább feltételez valamilyen cselekvést a gyerek részéről, ami nem egy szimpla gombnyomás. A csörgőt rázni, ütögetni, forgatni...stb. kell ahhoz, hogy hangot adjon. Ha gyengébben rázza, halkabban szól, ha intenzívebben, akkor erősebb hangot ad. Tehát többrétűbb tapasztalatot szerez vele a gyerek, mint azzal, hogy a zenélő játékon megnyom egy gombot, és az géphangon szól vagy zenél.

A csörgés természetes zörejhang (szoktunk magunk is gyártani csörgőket), a gombnyomásos zenegép nem az.

Ennyi a titok nyitja!

2010. nov. 9. 13:54
 34/37 anonim ***** válasza:
0%

Kedves utolsó, már én sem tudom szó nélkül hagyni a bunkóságodat. Komolyan mondom, ezt te már direkt bosszantásból csinálod.

A kérdező idézem "Érdemes megvenni ezt az új fischer price-os tanuló macit?

Vettetek ilyet a babátoknak? Szereti?" kérdezte, nem pedig azt, hogy neked milyen elveid vannak. Miért nem a kérdésre válaszolsz?

Egyébként az én gyerekemet 1 évesen már nem kötötte le a csörgő, azt kb. 6 hónapos koráig felfedezte, utána félre tette. Még egy kérdés, én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen játékai vannak a te gyermekednek, egy párat soroljál már fel légyszi.

2010. nov. 9. 14:12
 35/37 anonim ***** válasza:
0%

Nem robbanok fel bár néha valóban sok az emberi logika hiánya.

Köszi a választ és a titok nyitját de a csörgő csak zörög, ami nem biztos hogy minden gyermeket leköt, akik már mondókáknál tartanak, meg forma-felismerésnél, (gondolok itt a Kincsesbögönre ami szintén FP játék), stb.

Cuki dolog a csörgő de nem köti le a gyermeket egy bizonyos kor után, ugyanis idővel több tapasztalatra van szükségük mint a megrázom-zörög...

2010. nov. 9. 16:29
 36/37 anonim ***** válasza:

Még annyit hogy a csörgő és a fp játélkok is aranyosak és mindkettő jó a babának, de as sima csörgő csak egy hangot csinál míg egy efféle tanuló játék versel, mondókázik, villog, stb., tehát nem kell hozzá semmilyen nagy képesség hogy felfedezzük mennyivel többet tud mint a sima csörgő.

De ismétlem, a maga korában mindegyik jó, mármint a baba korának!

2010. nov. 9. 16:50
 37/37 anonim ***** válasza:
50%
Az én kislányom már tudja, hogy melyik kutyatestrészt hányszor kell megnyomnia ahhoz, hogy a kedvenc dala szóljon. Akkor ez már majdnem olyan, mint a csörgőt rázni gyengén, meg erősen, nem??? :)
2010. nov. 10. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!