Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mért visít az 1 éves babám,...

Mért visít az 1 éves babám, ha valami nem tetszik neki? Nem integet, nem tapsol, nem pápázik, nem mutogat...

Figyelt kérdés

Ezt most kezdte el nem sokkal 1 éves kora előtt.

Ha valami nem tetszik neki, elkezd fülsüketítően visítani, sokszor egy pillanatra a fülem is bedugul annyira sikít. Belevörösödik az egész feje..

Kajánál is pl amikor etetem, hirtelen a semmiből elkezd visítani, én meg csak nézek, h mi a baja? 1 éves státuszon ugyanez..full csend a váróba, egyszercsak a gyerekem teli torokból süvölt...

De ha rászólok, h nem szabad akkor is.

A másik, h nem mutogat, nem tapsol, pápázik, ezért is már aggódom, hogy mi lehet a gond...😔

Pacsit ad, de a pápát is hiába mutogatjuk már hónapok óta, semmi.

Egyetlen értelmes szót se mond, 11 hós korában utánozta az oroszlánt pár napig, azóta elhagyta azt is...

Védőnőnek, orvosnak hiába mondom, csak legyintenek, h ő későn érő típus.

Szerintetek jogosan aggódom?

2023. okt. 20. 11:29
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

#18-as áhh nem foglalkozok az ilyen hülyékkel! Sokan ezen az oldalon élik ki magukat🤣

Azért megnyugtat, hogy pár normális ember is idetévedt😊

#16-os neked nagyon köszi a segítséged, most rákapcsolok akkor a játszira még jobban (bár sajna felénk nincsenek olyan játszóterek, mint nálatok a ludas matyis :(

Remélem pár hónap múlva elkezdi ezeket csinálni 🙏

#20-as te meg tanulj meg értelmezni😂 nem arra gondoltam, h a sikítás közben szólok rá, hanem úgy általánosságban😅

Megfelelési kényszer?😂😂 ezt sem tudom miből szűrted le, mert nem írtam semmi olyat h milyen égő volt😆 csak leírtam a szituációt.

De nem fogok itt magyarázkodni egyik agyoniskolázott IQ bajnoknak sem😉

Menj aztán tanulj meg szöveget értelmezni, utána ugass más kérdései alá...

2023. okt. 20. 15:57
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

A nagyobb lányom csak 1 éves kora körül kezdte el ezeket mind, ilyen +/- pár hét eltéréssel. Mármint a pápát meg a tapsolást meg a mutogatást. Kb a státuszra pont sikerült összehozni, de csak mert jól időzítettük a védőnővel :D A kisebb lányom meg 9 hónapos kora óta tapsol, 10 hónaposan már elkezdett mutogatni és pápázni. Egyikük sem mond/mondott szavakat még 1 évesen, csak a szótagismétlések (bababa, mamama, vavavava, stb, semmi konkrét ugyanarra a dologra) voltak/vannak meg. A kicsi még csak most lesz 1 éves, róla még nem tudok nyilatkozni, a nagy másfél évesen már simán 2 szavas mondatokat mondott, 20 hónaposan mondókázott (van felvételem, ahogy magának énekli a hinta-palintát hintázás közben). Szóval ha egyszer beindul, akkor bizony gyorsan jön a fejlődés, ne aggódj :)

És igen, mindketten sikítozva jelezték, ha valami nem tetszett nekik, ez ilyen, nem nagyon tudják még ebben a korban másképp kifejezni :D A kicsinek meg hiába magyarázom, hogy pl a széken nem állunk fel és nem bukfencezünk keresztül a kanapé karfáján, mert megüti magát, nem igazán érti még :D Ugyanez az ordibálásra is, ha rászólok, hogy ne kiabáljon (vagy harapjon, vagy húzza a nővére haját vagy ütögessen, stb), az kb annyit ér, mint egy döglött legyet elhessegetni.

2023. okt. 20. 17:39
 23/24 anonim ***** válasza:

Szia kerdezo, fuh a sok idiotaval ne foglakozz. Irtam ki en is mar tobb kerdest, haaat ugy 10bol 8valaszolo talalt valamit, amibe belekosson, de ertelmes valaszt nem birt irni szanalmasak! Azt nem ertem a valahany %alatti embereket mi a picsaert nem tiltjak ki…az emberek tobbsege itt fulll nem segitokesz , kb azert vannak itt, mert mashol nem tudjak kielni magukat, hogy nev nelkul beszologassanak meg osszak az eszt, gondolom a valo eletben szemelyesen meg kb fuluket farkukat behuzzak.

Hogy probaljak is valaszolni, az en kisfiam is 1eves mult, Ő bar mutogat, tapsolt is 9honap korul, de abba hagyta, nem tudom miert , remelem csak nem tetszett neki annyira. Hat a papa meg integetes is olyan, hogy nem surun csinalja, Ő olyan, mint aki trollkodik. Mondom, hogy megyunk tovabb , szia neni, integessel a neninek, valasz ra, hogy razza a fejet, hogy nem😳egyebkent 2dolog vetodott fel nalam, hogy te mutogatsz e neki dolgokat , neezdd ott a virag, ott a hinta, ilyesmik. A masik, hogy mas dologban utanoz e? Pl te a semmibol elkezdesz dobolni pl az etetoszeken es elkezd Ő is? Vagy torlod a padlot ronggyal (jatekbol takaritasz) es Ő is elkezdi huzni a kezet ? Mert szerintem ezek is utanzas kategoria , statuszon nekem is nem volt a tapsolas -integetes, viszont pont a vedono elott is csinaltam, h az asztalta csaptam a semmibol es a kisfiam is odacsapott es beirta azt is igennek, mert mondta, hogy utanzas. A tobbi kerdesre igen volt a valasz nektek statuszon vagy volt még, ami nem?

2023. okt. 26. 21:49
 24/24 anonim ***** válasza:
#23 vagyok, jjjaaaa es ha nem tetszik neki valami oruletes amitevag, mar most es azt mondjak csak rosszabb lesz😳az en kisfiam sem mond meg semmi olyan szot, amire azt mondom, h mindig ugyan arra hasznalja. Ő ilyeneket szokott, hogy nyanyyanyaa, ajajajjj, gagaga, gá, káká , de szerintem meg vavuvaut se mondott. Korabban hallottam, hogy baba es mama meg talan aba vagy apa de mostanaban kezdett onalloan lepni felem 2ot3at, remelem csak ezzel van most elfoglalva es utana beindul majd. Hozzateszem en is sokszor aggodok sokmindenen, de olyankor eszembe jut, hogy megerzik azt is, szoval Ő elotte probalok mindig atszellemulni nyugodt es mosolygos, jo kedvu lenni. Remelem beindulnak a dolgok majd nalatok is es ami kell nalunk is :)
2023. okt. 26. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!