Babám 2 hónapos és el kezdte az éjszaka se alszik dolgot nem tudjuk sehogy le nyugtatni nem akar el aludni van valami lehetőség amivel el aludna nyugodna? Szirup vagy tea? Ha fent van akkor is nyűgös.
Nem újkeletű sajnos. Engem anyósom győzködött, hogy menjünk orvoshoz és majd felír valamit, ő is adott valamit a gyerekeinek…agyrém.
Ezzel sajnos nem tudsz mit kezdeni, csak amiket a neten is írnak, kialakítani egy napirendet, hogy ne cserélje fel a nappalt és az éjszakát, fürdés minden este hogy tudja utána jön az éjszaka, nappalra ne sötétíts be az alváshoz. lehet hasfájás (mi az első babánkkal amiatt szívtunk éjjel), arra van pár cucc, nekünk pl csak az idő használt. Aztán amit a többiek is írtak, babakocsi, hordozó, hinta. És leginkább a túlélés, egyszer vége lesz. Tudom ezt könnyű mondani.
Mi most a másodikkal (3 hónapos) éjszakázunk, bár ő épp csak 2x ébred, de az alvásmegvonás nehéz, megértelek.
Gastrotust es az espumisant miért kapja? Ki mondta hogy kell adni neki?
Tesóméknál a doki pl adatta az unokahugomnak, mert attól jobb lesz alapon. Hát nála pokoli hasfájást okozott.
2 hónapos. Ez tök normális. A közelsegedre vágyik. Aludj vele, legyen mellen amennyit lehet. Mást nem zudsz tenni.
Nekem most lett 2 éves a lányom, a mai napig 2 óránként kel. Hulla vagyok. De eszem ágában nem letz volna nyugtatókkal, altatokkal tömni.
16 vannak hordozók amik már akár újszülött kortól vannak...ezen nem kell annyira meglepődni
Nekem is olyan volt,egészen újszülött kortól.
A hordozó kendő többeknek megváltás, egy új életstílus, bárhova mehetsz, csinálhatsz egy csomó mindent és nem szakad le a hátad, miközben ringatod. Nem neked kell kitalálni, hogy mikor álmos, hanem bealszik, ha úgy érzi.
Addig meg próbáld ki, hogy a párod elviszi 1-2 órát sétálni naponta. Mikor én két órákat aludtam, akkor mi így éltük túl. Cserébe este a férjem aludt.
A másik, hogy nem tudom vannak-e programok, vagy kettesben vagytok a babával, de segít, ha megpróbálsz valami napirendet kialakítani magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!