Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kicsi babával milyen lehetőség...

Kicsi babával milyen lehetőségek vannak nyárra?

Figyelt kérdés
Nyár elején fogja pont betölteni a 3 hónapot a kisfiam, szeretnék vele esetleg 1-2 helyre elmenni, rövidebb programok érdekelnek nyilván, nem akarom kínozni a picit. Tudom hogy hanyagolható lenne erre az egy nyárra legalább a kimozdulás, de szeretnék első perctől kezdve mindent megadni neki, és nagyon fontos nekem az együtt szerzett értékes közös élmények. Mik a lehetőségek? Ti miket csináltatok ilyen pici babával?
2023. márc. 11. 09:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%
Bármit. Strand, max nem viszed vízbe, fagyizás, kirándulás, esti andalgás a mólón. Víziparkba egyedül ne vidd, és moziba se, kb ennyi. :D
2023. márc. 11. 09:53
 2/17 anonim ***** válasza:
75%
"szeretnék első perctől kezdve mindent megadni neki, és nagyon fontos nekem az együtt szerzett értékes közös élmények." Azért az ugye megvan, hogy egy három évesnek semmilyen élménye nem lesz ezekből? Esetleg majd 3 évesen.
2023. márc. 11. 09:59
 3/17 A kérdező kommentje:

Elsőnek köszi a választ!

Második: nyilván..:) de nekem lesz

2023. márc. 11. 10:01
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Kisebb kirándulás hordozóban, vagy babakocsival is jó, ha olyan a terep. De lehet csak egy városi séta, parkban, akárhol végülis. Strandra is, esetleg vannak olyan hordozók, amiket vízben is lehet használni. Tényleg sok lehetőség van, mi is sokat jártunk ilyen picivel kirándulni. Strandra mondjuk nem, de járt babaúszásra külön.
2023. márc. 11. 10:09
 5/17 anonim ***** válasza:
85%
Mondjuk egy 4-5 honapossal neked sem lesz olyan nagy élmény a nyári program, ahogy azt most elképzelem.
2023. márc. 11. 10:19
 6/17 anonim ***** válasza:
56%
Mi külföldre is mentünk 4 hónapossal, szerintem viheted bárhova, amit meg tudtok oldani. :) Vízbe nem vinném, mert az hideg még neki, és nyilván jár a baba némi kötöttséggel, de szerintem bőven megéri az élményt kimozdulni vele. Mi most Balatonra fogunk menni egy hétre, mondjuk a lányom addigra 1 éves lesz. De le lehet menni a Római partra enni meg sétálni egyet, strandolni, kisvasutazni, libegőzni, Margitszigetre. Mondjuk ezek budapesti programok, de biztos vannak program lehetőségek, bárhol éltek. :) Egy wellness hétvégére is simán elmennék babával, nyilván kevésbé lehet kikapcsolódni, de egy meleg bubis fürdőt lehet, hogy ő is élvezne.
2023. márc. 11. 10:22
 7/17 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

itthon ülni sem nagyobb élmény :/

2023. márc. 11. 10:23
 8/17 anonim ***** válasza:
53%
Ilyen picivel sokkal könnyebb, mint egy szerteszét futkosó másfél évessel vagy egy dacos kétévessel, akiknek meg kell oldani a déli alvásukat is. Egy 3 hónapost hordozóban vagy babakocsiban oda viszel, ahová nem szégyelled. :))))
2023. márc. 11. 10:26
 9/17 anonim ***** válasza:
87%

De ha neked lesz élmény, akkor miért írod ezt:

"szeretnék első perctől kezdve mindent megadni neki, és nagyon fontos nekem az együtt szerzett értékes közös élmények."?

Neki nem lesz élmény, mert 3 hónapos, tök mindegy hol néz ki a fejéből. Amúgy meg viheted bárhova.

2023. márc. 11. 10:35
 10/17 A kérdező kommentje:
engem is vittek kicsinek.. jol esik hallgatnom amiket meselnek mik tortentek viccesek, aranyos dolgok ilyenek, akarmi, ne keressuk mar mindenbe a bajt…
2023. márc. 11. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!