Babám 2 hónapos és el kezdte az éjszaka se alszik dolgot nem tudjuk sehogy le nyugtatni nem akar el aludni van valami lehetőség amivel el aludna nyugodna? Szirup vagy tea? Ha fent van akkor is nyűgös.
Gastrotusst adsz neki? Azt szokták refluxra adni. Én azt csináltam, hogy hurcibáltam fel-alá fehérzajban. Arra bealudt akkor leültem a fotelba és ott szundikáltam. Ha mélyebben bealudt, akkor leraktam szigorúan magam mellé olyan távolságra, hogyha kinyújtotta a kezét belém ütközött.
Pukiznia nem kell? Az még segített nekünk, hogy ne kelljen annyiszor.
Persze,nyomd tele a 2 honapost nyugtató meg altató sziruppal meg teával 🤦
Ha nagyobb lenne pár éves oké,de két honaposnak ?
Van ilyen babakocsi rázó (hivatalosan ringató), esetleg babakocsi rakjátok be a lakásba és próbáljatok ott körözni vele, amíg el nem alszik, majd nyomjátok be ezt a ringatót, hátha működik.
Adamo hinta vagy rezgős szék nem működik? (Tudom rossz a babának, de pár napig esetleg)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!