Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lassan 4 hónapos nem gagyog,...

Lassan 4 hónapos nem gagyog, nem figyel arcokra, tapasztalt valaki ilyet a babájanal?

Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy 10 nap múlva 4 hónapos baba aki egész nap nem ad ki hangot. Ha éhes sír, ha nem tetszik neki már pl hason vagy játszószőnyegen akkor,,nyekereg,,de egyébként más hangot nem ad ki. Szemkontaktusa gyenge, rám általában figyel, de sokszor csak fölém, mellém néz, nem igazán a szemembe. Ha látogatók jönnek, nem igazán nézi meg őket, maximum egy pillanatra, inkább elforditja a fejét maximum egy gyors mosoly aztán már el is veszi a fejét (mintha szégyenlős lenne) . Amúgy sokat mosolyog, sokat alszik, nyugodt baba, kezeit már felfedezte, de egyelőre még nem nyúl tárgyak utan, de amit az arca elé teszünk megfogja. Járunk tornára vele, egyelőre csak egyik oldalára forog, atfordulni meg nem tud, de már nagyon próbálkozik. Természetesen megyunk neurologushoz és nem itt keresem a választ, csak tapasztalatokra lennék kíváncsi. Van valakinek tapasztalata hasonlóval, hogy alakult velük később? Nagyon félek, kérlek csak olyan írjon aki érintett a temaban, mert így is borzasztó aggódom. Köszönöm szepen

2023. okt. 16. 17:23
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
Pető Intézet?
2023. okt. 16. 17:25
 2/34 A kérdező kommentje:

Azt kihagytam, hogy alkarjan támaszkodik, fejét emeli

Jovoheten megyünk neurologushoz, addig máshova nem akarom vinni, megvarom ott mit mondanak.

2023. okt. 16. 17:33
 3/34 anonim ***** válasza:
100%

De ha jártok tornára, elvileg ott is kell látjak, ha valami nem stimmel.

A védőnő például kifejezetten erre van, hogy észrevegye és jelezze. Ő mit mond?

2023. okt. 16. 17:52
 4/34 A kérdező kommentje:
Szlovakiabol vagyok, nálunk nincs védőnő, a gyerekorvos adott beutalot neurologushoz, de mivel öt megnezte és mosolygott rá azt mondta ő nem lát nagy problémát, arra pedig hogy nem gogicsel annyit mondott hogy majd fog.. De engem nem nyugtatott meg :(
2023. okt. 16. 17:55
 5/34 anonim ***** válasza:
100%
Akkor higyjel a dokinak addig is. 🙂❤️ Nem gondolom én sem, hogy ezek gondra utaló jelek lennének.
2023. okt. 16. 17:58
 6/34 anonim ***** válasza:
100%

Szülésnél rendben lezajlottak a dolgok? Nem volt koraszülött?

Lehet csak későn érő a picike. Drukkolok, hogy ne legyen gond vele!

2023. okt. 16. 21:45
 7/34 A kérdező kommentje:
38.heten programcsaszar volt farfekves miatt. Én is próbálok ebben hinni, hogy csak idő kell neki. Nagyon aranyosak vagytok!
2023. okt. 16. 21:52
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
De vannak olyan babák akik alapvetően ilyenek. Húgom is hasonló volt ilyen kis magának való mai napig hasonló. De teljesen normális dolgozó értelmes felnőtt lett belőle. :) persze én nem vagyok szakember csak azt akarom mondani hogy addig míg a doki nem vizsgálta meg próbálj meg nem aggódni ezen :)
2023. okt. 17. 08:42
 9/34 anonim ***** válasza:
Viszont ha nem bízol meg az orvosotokban vagy nem tud megnyugtatni a válasza, akkor inkább válts.
2023. okt. 17. 16:30
 10/34 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Érdeklődni szeretnék, hogy mi van veletek? Sikerült eljutni az orvoshoz? Változott azóta pozitív irányba a kisbabád? Hogy vagytok?

2023. dec. 31. 20:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!