Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Majdnem 3honapos babának...

Majdnem 3honapos babának milyen teat lehet adni? Állandóan csuklik a baba vizet el sem fogadjak ki kopik már pár hetes koruk óta nem hajlandóak elfogadni a vizet bő 2het múlva lesznek 3 hónaposak

Figyelt kérdés

2023. okt. 13. 17:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%
Se vìz se tea nem valò ekkora gyereknek. Àrtónèni mèg a kőkorszakban rekedt meg.
2023. okt. 13. 20:33
 12/15 anonim ***** válasza:
74%

Tapszeres kisfiamnak probaltam en vizet adni,mert eppen kanikula volt es ugy iteltem meg, hogy par korty nem arthat, de mindig kikopte, nem eroltettem inkabb.

6 hos koratol, amint elkezdtuk a hozzataplalast, mar tobb vizet ivott.

2023. okt. 13. 20:40
 13/15 anonim ***** válasza:
89%
A tápszerben bőven elég vízvan, nem kell emellé plusz folyadék. A csuklás nem gond, nem zavarja őket.
2023. okt. 13. 22:18
 14/15 anonim ***** válasza:
91%

Ha nem fogadja el a vizet, miert eroszakoskodsz a szerencsetlennel ??

NEM kell a harom honaposnak se viz, se tea. Anyatej es tapszer eleg.

Azert nem fogadja el, mert okosabb mint az anyja... tudja, hogy nem kell neki.

2023. okt. 13. 22:37
 15/15 A kérdező kommentje:
#14es egyáltalán nem erőszakoskodik velük senki sem mivel volt 40fok mert nyáron születtek meg és csuklott akkor volt hogy próbálkoztam azóta semmit és erre gondoltam ha nyáron sem fogadta el egyik gyerek sem a vizet talán a teat már ennyi idősen talán ha elfogadna ezért kertem ki a véleményt mivel első gyermekes ikres anyuka vagyok 24 eves nem egy tapasztalt mit tudom én aki már fel nevelt 1-2gyereket nemtudom mit kell a másikat le szólni ne magadból indulj ki istenem csak egy kérdés ha nem bírsz normálisan irni inkább is ne írj nem az Ilyesfajta segítség kell , emellett meg már előtted jo páran leírtak hogy nem szükséges viz sem semmi meg ennyi idősen , nem kell ide meg leírni 20xor ugyan azt .
2023. okt. 14. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!