Lehet valami abban, hogy a cicizős baba többet ébred éjjel? Mielőtt megjelennének a hurrogók, nem, nem érv a tapszer mellett, csak kíváncsi vagyok tapasztalatokra.
Lehet benne valami, mivel a tapszert mashogy emeszti, esetleg aludhat emiatt tobbet. De az alvas az idegrendszeri erettseg kerdese is. Pl a feltesom hiaba volt tapszeres kb 2 napos koratol kezdve, 3 eves koraig legalabb haromszor kelt ejszaka.
Nalunk eppenseggel pont bevalt, amig szoptattam nemhogy ataludt ejszakank nem volt, de 30-60 percenkent kelt. Amint tapszert kapott, mert bevallom, 5 honapja csinaltam es nem birtam tovabb, azonnal aludt 12 orat egyben.
Tuti
Amíg szopott a fiam másfél óránként kelt.
Amióta leszokott róla nem kel egyszer sem (kivéve mostanában,jönnek a fogai és rosszul alszik tőlük.egyezerre jön négy.)
A iszsz babám sokat ébredt, de mellen pillanatok alatt visszaaludt.
A tápszeres amikor felébredt vért izzadtunk, hogy elaludjon, de amint le akartuk tenni kezdhettük is újra az egészet...
Az elején (6 hétig) rá kellett tápszerrel segíteni, mert kínlódtam a szoptatással, mellgyulladással.
A babám sokkal nyugtalanabb volt addig (valószínűleg amiatt is, mert érezte, hogy feszült vagyok). Amint elhagytuk a tápszert, és sikerült mellből szopizni (a kórházban rászokott a bimbóvédőre), sokkal kiegyensúlyozottabb lett. Ha cicin alszik el, nagyokat alszik. Most a fogzás bezavar mondjuk. De a szopizás mindig megnyugtatja.
Nem is ébred fel rendesen, ha kel éjjel, csak megy cicire, és alszik tovább. Amíg tápszereztük, 1.5-2 óra volt visszaaltatn. Nem aludt el evés közben. Ringatni, hurcolni kellett. Elképesztő könnyebbség volt, hogy csak mellre kell rakni, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!