Akiknek tv mellett nőtt fel a gyerekük tudnának tapasztalatot mondani?
Igaz én 30 vagyok.
De én is tv mellett nőttem fel. Nem haltam bele, nem vagyok fogyatékos... 3 szakmám, 2 nyelvvizsgám van.
Ez csak mostanában divat, hogy ártalmas.
Én is tv mellett nőttem fel .
Semmi bajom 😅
9 hónapos a kisfiam. Egész nap megy a tv.
Nekem kell a háttérzaj. Kisfiam néha nézi pár percig de amúgy nem foglalkozik vele.
Unokahugomnak 3 gyereke van.
Egesznap megy a tv. Illetve ment.
Most 10 éves a legnagyobb, 8 q fiú és 5 a kislány.
Születésüktől egesznap ment . Vagy nézték, vagy nem. Nem csináltak belőle problémát.
Mindegyik gyerek okos, ügyes. Nem késett a beszédjük stb stb
Nyugi, csak olyan válaszokat fogsz kapni, ahol minden rendben. 😏
Egyébként szerintem a legnagyobb hátránya, hogy folyamatos ingerkereső lesz az a gyerek, aki tv mellett nő fel. Speciel az, hogy a legtöbb ember nem bír anélkül csinálni semmit, hogy ne duruzsolna a fülébe valami, az is a túlzott ingerkeresés. Nem képes lecsendesedni, befelé figyelni.
Azokat a dolgokat, amik 30 éve mentek a tvben össze se lehet hasonlítani a mostaniakkal.
Jó hatással nem lesz, de ezt itt senki nem fogja leírni, mert ezek nem kézzelfogható, nem azonnal érzékelhető hatások.
Egyébként csend ellen ott a Bluetoothos hangszóró. Spotify, zene, millió podcast. Talán értelmesebb is, mint a tv ami 20 percenként 10 perc agymosó reklámot ad.
Mondtam 😁
Tudom, nehéz elhinni, hogy van aki tudja tudatosan csinálni, de szívesen látlak hétvégén, jöhetsz 😏 úgy nincs tv nálunk, hogy nem vagyok a gyerek seggében. 2,5 éves lesz. Btw a kettő nem függ össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!