Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet valami abban, hogy a...

Lehet valami abban, hogy a cicizős baba többet ébred éjjel? Mielőtt megjelennének a hurrogók, nem, nem érv a tapszer mellett, csak kíváncsi vagyok tapasztalatokra.

Figyelt kérdés
2023. okt. 12. 11:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
64%
100%-ban anyatejes volt a lányom, hamar átaludta az éjszakát
2023. okt. 12. 14:12
 12/17 anonim ***** válasza:
81%
Igény szerinti kizárólag anyatejes gyerekeim vannak, a nagy 6, a kicsi 8 hetes korától aludta át az éjszakát (10-12 óra), addig 1x keltek. Sosem kaptak tápszert.
2023. okt. 12. 15:10
 13/17 anonim ***** válasza:
74%
Nem, ez idegrendszeri érettség kérdése többnyire.
2023. okt. 12. 15:21
 14/17 anonim ***** válasza:
81%
Nem hiszem.Nekem mind a 3 gyerekem igény szerint szoptatott baba volt,és 2 éves korukig szoptak is,ettől függetlenül 6 hetes,8 hetes és 3 hónapos kortól átaludták az éjszakákat.Tudom,piszok mázlista vagyok,az alvásukkal azóta sincs semmi gond.Már kamaszok.
2023. okt. 12. 15:30
 15/17 anonim ***** válasza:
61%

A kisfiam 6 hós koráig kizárólag anyatejes volt, szinte egyből átaludta az éjszakát. Most elmúlt egy éves, máig cicin alszik el, azóta sem borult az alvása egyszer sem, a fogzás sem zavart be, pedig volt, hogy 3 is jött egyszerre.

Úgyhogy ő marad a cáfolásnál :)

2023. okt. 12. 16:09
 16/17 anonim ***** válasza:
24%
Nem attól alszik hogy mit iszik,hanem attól hogy mennyire van igénye éjjel is q szulore. Ha nagyon erős a szeparációs szorongás akkor etetheted akarmivel akkor is kelni fog. Enyém szopik, csak egyszer kel éjjel.
2023. okt. 12. 18:52
 17/17 anonim ***** válasza:
63%

Első gyerekem tápszeres volt. Kismilliószor ébredt éljel. 3 évesen aludta át először az éjszakát. 4 éves kora úta nem kel egyáltalán éjjel.

Lányom szoptattam, ő 1 hónapos kora óta átalussza az éjszakát. 2 éves.

Szóval nálunk nem jött be ez az elmélet

2023. okt. 12. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!