6 hetes babám pelenkazaskor kinéző a sarkot mellettem és nevet hirtelen?
A férjem mondta már másodszor, ma hajnalban és reggel én is észrevettem.
Sír mostanában a pelenkacseréknél folyamat, mire egyezer csak hirtelen figyeli a sarkot mellettem (ablak van mellettem), abbahagyja a sírást, sőt, konkrétan mosolyog oda nagyokat és nevet.
Most vettem fel mikor végeztem és követte végig a szemével.
Mi tetszhet neki annyira ennyi idősen ott? Már kicsit para is szinte.. Bár legalább nevet. :D A ti babátok csinál hasonlót?
Nem, kicsit sem para. Tisztul a látása, és valószínűleg élvezi az ablakból beszűrődő fényt, hogy ott jobban látja a dolgokat.
Az para, hogy úgy nevelsz gyermeket, hogy a tudásod max az ezotériára terjed ki. Kicsit utánaolvashatnál a babák fejlődésének...
5 Wow
Ezt most miért kell? Most Jobbnak, okosabbnak érzed magad ettől? Elnyomnak otthon? Az ember felteszem egy kérdést, és te messzemenő faszsagokat következtetsz ki, idegenként. Minta anya.
Többieknek köszi!
A fénnyel és kontrasztos dolgokkal a fejlődésében tisztában vagyok egyébkén. Sőt, mindig figyeli ezeket, ezekkel is kötöm le játékidőben magam is. Utána is olvastam a gyengébbek kedvéért már rég, de tapasztaltam is, mert foglalkozom a babámmal. De az ablakos saroknál kimondottan így reagál akkor is, ha épp erősebben sír.
Szóval megjegyzem, nem az a hülye egyébként, aki kérdez. A való életben sem. De taplónak lenni sokkal könnyebb, okoskodni is mindig szók szoktak a legjobban. Tegye fel a kezét aki szerint nem…
Az ekkora babáknak gyakorlatilag bármi tetszhet, egy pötty a falon, a fény, egy árnyék stb. De ezt szerintem mindenki tudja.
Mellesleg kicsit feszültnek tűnsz, pedig tök igaza van a válaszolónak, akinek neki estél. Nem csak az a hülye aki nem kérdez, hanem az is, aki hülye kérdést tesz fel.
9 nyilván, csak több helyen is ugyanígy van ablak + redőny, neki ott ez különösen tetszik. Ennyi.
Attól, hogy kivancsi vagyok, másnál is ennyire ráfókuszál-e a baba a leghülyébb dolgokra, vagy bizonyos helyekre, és rakerdezek ez kiért lehet. persze h felcseszem magam, ha flegmázva azzal jön egy nyomorult, hogy “utána olvashatnak a baba fejlődésének.. meg ezo pharomsaggal.
Az ilyeneken mindig is felcsezstem magam személyesen is. Mert felcsesz.
És nem, nem az a hülye aki kérdés tesz fel, továbbá nem tartom hülye kérdésnek. Te is baromi okos vagy gondolom a magánéletedben.. ;) sikeres is lehetsz, ha számodra semmi újat nem mersz kérdezni sem, soha senkitől, mert Jajj nehogy a hozzad hasonló okoskodók hülyének nézzenek..
Még szerencse h engem nem ez határoz meg, nyilván nem a te gyikes anonim véleményed. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!