Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan szoktassam le a 14...

Hogyan szoktassam le a 14 hónapos gyereket az éjszakai kelésről?

Figyelt kérdés

Már nagyon ki vagyok, a kimerültség már testi tünetekben is jelentkezik, nincs energiám, nem tudok koncentrálni sem. Nemsokára dolgozni fogok, de így nem tudom, hogyan.

Éjszaka 3x kel átlagban enni, van amikor 4x, tápszeres. Ez azt jelenti, hogy 3-4 óránként iszik meg 160 ml tápszert. rendesen vacsorázik is. Pl eszik tejbegrízt+200 ml tápszer és mégis kel enni éjszaka.

Nappal nem tudom többet etetgetni, mert elég rossz az étvágya egyébként. Szerintem lehet az étvágya is jobb lenne, ha éjszaka nem tömné magát tele tápszerrel.

Kérem, hogy akik kioktatást írnak, bunkóan válaszolnak vagy akik mindent tudó szuper megmondó anyák ne fáradjanak a válaszadással, mert nem vagyok rá kíváncsi és ezzel együtt szép napot kívánok nekik!

A segítő, megértő válaszokat megköszönöm.

2023. okt. 8. 10:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én most nem leszek nagy segítség, de ha tudni fogod rá a megoldást, írd meg nekem légyszi... 20 hónapos a fiam, még mindig rémesek az éjszakák, emiatt borzalmasan nehezek a nappalok is, és én is hamarosan dolgozni fogok.
2023. okt. 8. 18:08
 12/13 anonim ***** válasza:

A nagyobb 10 éves. 3 éves koráig átaludta az éjszakát

Azóta pavor alvó és alvajáró....

2023. okt. 8. 20:03
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekünk jó alvó a 13 hónapos, de mostanában hajnalban egyszer kel ő is, ekkor magunk közé veszem és már alszik is.

Jó evő is már szerencsére, én a helyedben estére nem adnék neki csak vizet. Viszont fokozatosan csinálnám. Hogy első este csak az egyiket cserélném vízre és így lassan. Nappal többször kínálnám számára érdekes ennivalóval, ha van olyat amit tuti megeszik akkor azzal.

Kitartás!

2023. okt. 8. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!