Az utobbi idoben sokat nott a babam, most lesz 1 honapos, igeny szerint szoptatom. Napkozben semmi problema, jo sok tejem van, de estere ( 8-12 kozott ) elapad (vagy a picim eszik tobbet). A picim ket napja vegig sirja ezt az idoszakot, mert nincs mit ennie. Tapszerhez meg nem mertem nyulni, felek, h kihatassal lesz a tovabbi tejtermelesre. Sajnos, ha ez igy megy tovabb valoban potolnom kell:-(
Mitol lehet ez? Tudok valamit tenni ellene?
2009. jan. 2. 13:32
1/6 anonim válasza:
Tényleg nincs mit enni? Nem hallod ahogy nyel? Meddig van ilyenkor a cicin? Nekem is van, hogy szopizik, és nem jön semmi, már szinte sír, és akkor egyszer csak beindul, és tud enni. Hát esetleg próbáld meg az alkohol mentes sört. És minél többször tedd mellre. Meg ha napközben sok tejed van, akkor fejd le amit nem eszik meg, és az jó lesz estére. Hűtőben eláll.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Kitartás!
2009. jan. 2. 13:43
2/6 A kérdező kommentje:
Az elejen meg van tejcsi. Elkezd szopizni a pici es aztan elfogy, de meg enne, nem lakik jol. Ilyenkor csak rangatja a cicit es sir. Sajnos kb ejfelig, csak alig termelodik ujra valami... utana megint megindul normalisan. Csak hat ugy sajnalom szegenykem, es nagyon rossz ez a tehetetlenseg, ilyenkor vigasztalhatatlan.
2009. jan. 2. 13:56
3/6 anonim válasza:
Alltaban estenkent kevesebb tej van, de az zsirosabb. Nehogy tapszert adj neki!!! hagyd minnel tobbet mellen, addig amig meg nem indul megint. Tudom, hogy sajnalod, de ha tapszert adsz, csak rosszabb lessz.
2009. jan. 2. 14:00
4/6 anonim válasza:
Az első válaszolónak teljesen igaza van! Én is ezzel a problémával küzdök ,és amit nappal szopik után kifejek azt adom oda neki estére! Nem értem miért nincs elég este? Pedig nappal nekem is elég és fejni is tudok! Éjjel meg rengeteg van! Ekkor fejjél le te is egy csomót akkor megvan másnapra is! Majd csak beáll!!!!
2009. jan. 2. 14:44
5/6 anonim válasza:
estére mindenkinek kevesebb van, de az laktatóbb. próbáld meg mindkét mellből szoptatni, vagy akár 1 óra mulva megint rátenni cicire, nekem ez bevált. igy este 10-től, reggel 6-ig alszik.
2009. jan. 2. 16:26
6/6 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem is ez van! Segítsetek rajtam is. 3 és fél hónapos a kisfiam. átalussza az éjszakát este 10-től min 6 ig. 6-7 felé etetem először a jobból 180-200 at megeszik ilyenkor. (jobból!!) ha balból eszik onnan 110nél sosem jön több! Bármit csinálok. Napközben 100-110-120 akat eszik van hogy kettőből kell adnom neki. Este az utolsónál 9 felé már mindig kettőből eszik. asztán alszik reggelig. Vissza fog ez még jönni? Vagy már el fog apadni? 5,5kg, 60cm a pici, mennyit kellene ennie kb?? Adjak egy mellből és egészítsük ki a lefagyasztottból? De mennyire? Vagy mindig kettőből? Eddig 3,5-4- 4,5 óránként evett, most megint 3! Azért mert nem elég a mennyiség? Vagy kezdjem el a tápszert beiktatni? Mit csináljak? Köszi! K
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!