Zabpelyhes banánkeksz. Gyakorlatilag banán és zabpehely, semmi más, pár perc alatt megsül. Legjobb túlérett banánból.
2023. szept. 29. 17:40
12/20 anonim válasza:
Nekem kell éjjel-nappal (cukros) babakeksszel tömni. Ha néha kap, semmi baja nem lesz. Ha tudná az ember, a cukron kívül mennyi káros dolog van... Mindent lehet csak mértékkel.
2023. szept. 29. 18:06
13/20 anonim válasza:
A DM bio babakeksz cukormentes. Es nyugodtan adhatsz neki tablazat nelkul kb. barmit (kiveve fustolt hus, mez, nyersek). A tablazatozas es a bevezetgetes reg elavult.
2023. szept. 29. 18:08
14/20 anonim válasza:
Ha elkezdted a pürézést, már nem lesz blw-s. Nem szabad keverni a kettőt.
2023. szept. 29. 20:16
15/20 anonim válasza:
Biztos hogy van cukor nélküli babakeksz (dm, rossmann), ha sütsz akkor banánnal, almával tudod edesiteni.
Tudom mik vannak a termékekben, amire egy babának nincs szüksége. Emiatt is nézem neki hogy mik az ősszetevők.:)
Nem akarok neki cukrot adni.
Nem keverem a kettőt.
Úgy értettem hogy gondolkodtam rajta , de mivel nem ül még ezért elvetettem az ötletet és inkább majd akkor adok neki falatokat amikor már tud ülni és látom rajta hogy készen áll.
Egyébként ti ha zabpelyhet adatok neki, akkor sima zabpelyhet vesztek ledarálva vagy külön bio pelyhet? Ez a kérdés vonatkozik másra is. Mondjuk van rizskása, ami külön babáknak van még van amin ez nincs feltüntetve. Melyikben "hisztek"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!