Igen ugyanaz mindenkinek.nekem is rajta van de akkor is hülyeség .
Ne izgulj az a jó ha nem csinálja és az a jó ha hirtelen hang hatásra megijed,összerezzen.
De ha a semmiből csinálja az pl epilepszia is lehetne
2023. szept. 20. 22:32
12/19 A kérdező kommentje:
Akkor itt mindenki ugyanazt gondolja, mint én. Holnap rákérdezek a védőnőnél.
2023. szept. 20. 22:37
13/19 anonim válasza:
Arra a kérdésre a nem a jó válasz, emlékszem a védőnő meg fel is hívta rá a figyelmem. Ezzel a kerdéssel arra kíváncsi, hogy a moro-reflex eltűnt-e már. Ugyanis a legtöbb reflexnek már 4 hónaposan vissza kell fejlődnie. Tehát kérlek vilagosítsd fel az orvosodat és védőnődet hogy zöldségeket beszélnek. Ha valóban ezt állították akkor nagy gondok vannak náluk szakmailag.
2023. szept. 20. 22:41
14/19 anonim válasza:
Így van,ugyanaz mindenkinél a státuszlap. Nekünk is volt kérdés. 13#-as szépen leírta a miértjét is,hogy miért nem jó.
2023. szept. 20. 23:00
15/19 anonim válasza:
Nekem kifejezetten azt mondta a védőnő, hogy az a normális, ha nem csinálja. Konkrétan ennél a kérdőívnél, konkrétan ennél a kérdésnél.
2023. szept. 20. 23:15
16/19 anonim válasza:
Lehet normális, ha csinálja, főleg, ha koraszülött baba vagy korán mentetek a státuszra.
De vannak olyan kérdések, amik “korán” szerepelnek a státuszlapon, mert a gyerekek többsége nem csinálja, aki csinálja azt nézik, hogy másban hogy áll, jövő hónapra hova jut.
Lehet így értették (bár ezt a kérdést kifejezetten nem tudom, hogy ilyen-e).
2023. szept. 20. 23:46
17/19 anonim válasza:
Mármint úgy értettem, hogy még lehet normális, ha csinálja, nem biztos, hogy egyből fejlesztésre kell vinni, de figyelni kell.
2023. szept. 20. 23:47
18/19 anonim válasza:
Félreértetted őket.
Nem kell ösdzetezzenie 4 hónaposan. De! ha még esetleg előfordul az normális kategória. Ha később is előfordul, akkor egyre kevésbé lesz normális. Ha jól emlékszem 1 éves korig kap a legtöbb gyerek türelmi időt a csecsemőkori reflexek beintegrálodására.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!