Miért fontos, hogy ezt csinálja?
Figyelt kérdés
4hónapos státusz lapon szerepel:
Ébren, nyugalmi állapotban külső inger nélkül is gyakran összerezzen?
2023. szept. 20. 21:22
1/19 anonim válasza:
Itt inkább az a jó, ha ezt nem csinálja
2/19 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, de csinálnia kéne..
2023. szept. 20. 21:33
3/19 anonim válasza:
Soha nem láttam még random összerezzenő kisbabát 😂
4/19 anonim válasza:
Nem a moro reflexre próbál rákérdezni? De kicsit furcsa.
5/19 anonim válasza:
Dehogy kell csinálnia..akkor valami betegsége lenne.az a jó ha nem.csinálja..kimondta neked ezt hogy kellene csinálni?
6/19 A kérdező kommentje:
A védőnő és a doki is. Kérdeztem is, hogy az a normális, ha csinálja? Azt mondták, igen, de a miértjére nem tértek ki.
2023. szept. 20. 22:01
7/19 anonim válasza:
Akkor legközelebb kérdezd meg. Szerintem itt egyikőnktől sem kérdeztek ilyesmit..
8/19 anonim válasza:
Hülyeséget beszéltek vagyy elértettes
Ha gyakran a semmitől összerezzen akkor valami baja van
9/19 A kérdező kommentje:
Nem értettem félre, a papírt is megkaptam, amin szerepel a kérdés. Azt hittem, ez a státuszlap mindenkinek egyforma, azért is kérdezősködök itt 🙂 de akkor tévedtem.
2023. szept. 20. 22:22
10/19 anonim válasza:
Letöltöttem a kérdőívet. Valóban szerepel ez a kérdés benne. De én szerintem akkor sem jó,ha magától,inger nélkül összerezzen. Mert erős hangra rezzenjen meg,de anélkül? Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!