Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor lehet mar furoszteni a...

Mikor lehet mar furoszteni a kislanyomat a furdoben a kadban velunk?

Figyelt kérdés
3 honapos a lanyom.
2009. jan. 1. 22:35
 1/7 anonim ***** válasza:
48%

Szió!

Ha a biztonsági fürdetőben való fürdésre gondolsz [link] , akkor 7 hónapos kortól, vagy mikor már stabilan tud ülni. Az én lányom már hamarabb tudott ülni, de mivel vizes, csúszós környezetről volt szó, megvártam a 7 hónapot. Ja, és eleinte úgy fürdettünk, hogy vagy a férjem vagy én bent ültünk vele a kádban.

ZIta

2009. jan. 1. 23:12
 2/7 anonim ***** válasza:

Amikor jónak látod.

Én kb 5 hósan tettem át a nagykádba, amikor a kiskád már kicsi volt neki, annyit rugdosott, hogy mindig beütötte valamijét. A nagykádba betettem a biztonsági fürdetőt, pár panig úgy fürödtünk, és persze ültem mellette a kádban. Aztán csak betettem egy törölközőt a kád aljára, és úgy fürödtünk együtt, hogy ráfektettem. Élvezte:-) Aztán vettem egy ülő biztonsági fürdetőt, mert már nagyon forgolódott, és azóta azzal megint a ksikádban kényelmesebb, mert a nagykád alján nem áll meg a kerek fürdető.

A lényeg, hogy hallgass az anyai ösztöneidre, és tedd, amit jónak látsz.

2009. jan. 1. 23:15
 3/7 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a segitseget es a jo tanacsot... es hol lehet kapni ezeket a biztonsagi furdetoket?
2009. jan. 1. 23:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi egy hónapos kora óta fürdünk vele orvosi tanácsra, mert a víz nagyon jól lazítja az izmokat, fejleszti a mozgását, ha van elég mozgástere. Apa van bent vele, a kezére hasrafektetve hagytuk pacsálni (a korához képest amennyire pacsálásnak lehetett nevezni) és azóta is imádja a nagy kádat. Ha belegondolsz, amúgy ebben a korban már babaúszásra lehet őket vinni, szóval nyugodtan mehet a nagykádba biztonsági fürdető nélkül. De ahogy jónak látod.

8 hónapos babauszis anyuka

2009. jan. 2. 10:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi 3hónapos kora óta nagy kádban fürdetjük.Semmi bitonsági ülésünk nem volt,csak egy textilpelenkára fektettük és nincs semmi baja.Most 8 hónapos
2009. jan. 2. 11:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi már két és fél hónaposan áttetük hozzánk a nagykádban, mert 3 hónaposan elkezdtünk járni babaúszásra és azt akartuk, hogy addig szokja a nagyobb vizet, semmijen biztonsági dolgot nem használtunk. Én fogom és lebegtetem a vizen apa meg megmosdatja és nagyon élvezi. Már nagyon keveset fürdik kiskádba most 4 és fél hónapos.
2009. jan. 2. 22:59
 7/7 A kérdező kommentje:
nagyon szepen koszonom mindenkinek a segitseget es a jo tanacsokat.
2009. jan. 11. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!