Hogyan néz ki a napotok egy két hónapossal?
Átlagban mennyit neteztek/telefonoztok?
Mennyit találkoztok másokkal?
Mennyit sétáltok?
Mennyit takarítotok/főztök stb.?
Mit esztek? (Rendeltek, főztök, más főz, mennyire gyakran mennyire bonyolultat főztök)?
Mennyit játszotok a babával? (Ének, jàték, gügyögés, amikor semmi mást nem csinál egyikőtök sem csak egymással foglalkoztok)?
2 hónapsan rengeteget sétáltunk alvásnál ėnekeltem neki meg nap közben puszilgattam. Nagyrészt aludt szóval lazán kitakarítottam és megfőztem.
Most 6 hónapos alig van időm bármire. Nagynehezen vagy megfőzök vagy mosok. Séta nagyrésze pedig úgy végződik hogy a fiam az egyik kezemben cipelem a másikkal tolom a babakocsit.
Reggel elvisszuk a tesót iskolába,délután érte megyünk,így megvan egyben a séta is.
Eközben szoptatás,szoptatás és szoptatás,alvás,gyors házimunka.fozes mindig este másnapra.
Szerencsére mint apuka home officeban vagyok, így sokat tudok napközben a gyerekkel foglalkozni.
Netezésből kevesebb van, de azért egy ennyi idős babát lehet fél kézzel is szórakoztatni. Napi 1x másfél-két órás séta van délután, hétvégén 2x.
Van hogy amíg én sétálok a gyerekkel, addig a feleségem takarít, főz (viszonylag egyszerű dolgokat, de az inzulinrezisztenciája miatt nem annyira rendelünk) vagy edz. Neki ez a kikapcsolódás, nekem meg a séta.
Mivel rizikó (oxigénhiányos) baba a játék nálunk főleg itthoni tornára korlátozódik: kaptunk gyógytorna feladatsort elég sok feladattal, masszíroznunk kell, illetve sokat hasaltatni. Jó sok energia, de muszáj csinálni. Azért szoktuk persze csak úgy feküdni hagyni és tárgyakat mutogatni/kezébe adni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!