3hós a babám! Anyatejes, de már alig van tejem! A két ciciből épp elég neki! nem akarom tápszerezni! De akkor hogy etessem?
Szia!
Szerintem olvasgass itt egy kicsit és ne add fel!!!!!
Nagyon jó tejserkentő tippek vannak!
Az igény szerinti szoptatásról nagyon jókat írtak az előttem szólók. (Nem tudom mért pontoztátok le őket?) Én még szoptatom a 2 éves 7 hónapos gyerekemet napi 2-3-szor(kb.5 percig) és a 8 hónapos kislányomat igény szerint. Van elég tejem.
Ismételni nem akarok, Igy ami kimaradt azt írom:
- vannak időszakok, mikor a baba tejigénye ugrásszerűen megnő, ekkor akár félóránként, vagy folyamatosan szoptatni kell. Ha már nem kell neki, amelyikből szopott, de még éhes, ragd át a másik mellre, majd ha ezt is kiköpte, de még éhes, ragd vissza az előzőre. Ez az időszak pár napig tart, majd újra nagyobbak lesznek a szoptatások közötti időszakok. kb. 75%-a a tejnek akkor képződik, amikor szoptatsz!
-igény szerinti szoptatásnál nincs szükség fejésre (hacsak valami miatt nem pang a tej a mellben...)
- ha nem vagy magadban biztos, fordulj szoptatási tanácsadóhoz.
Ez is jó anyag:
Az alma és tápszer vitához annyit:
Nindenki maga döntse el melyik jobb a babának. Az alma,(...), BIO, esetleg a saját fáról való? A tápszer, ami tehéntejből készül, mesterséges vitaminokkal, és még ki tudja miből (melamin...) ?
A másik döntését fogadjuk el, Mégha nem értünk vele egyet, akkor is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!