3hós a babám! Anyatejes, de már alig van tejem! A két ciciből épp elég neki! nem akarom tápszerezni! De akkor hogy etessem?
Semmi baja nem lesz az almától az én keresztanyám már töltöttkáposztát evett ilyne idők korában és semmi baja. Én sem adnék tápszert a babámnak! A környezetedben nincs valaki aki ki tudna segíteni anyatejjel? Hol laksz??
Régen nem tartották, be ezt a 4 hónap előtt semmit nem ehet a baba dolgot, mégis egészséges szüleink és nagyszülleink vannak.
Nekem szerencsére sok tejem van és én is úgy volt, hogy kisegítek egy anyukát a lefagyasztottakkal, de szerencsére megindult a teje.
Ha van kedved, küld privibe.
Szia, miből gondolod, hogy alig van tejed? A természet sokkal jobban tudja a dolgát, mint azt mi gondoljuk.
Az alábbi linken nagyon sok hasznos infót találsz.
Tedd a picit mellre amilyen gyakran csak tudod, vagy amikor ő kéri. Ha a szopin kívül kap mást is, akkor kevesebb tejed fog termelődni, mert az agyad azt az infót kapja, hogy ami van, az sok.
Az én babám majdnem kilenc hónapos, soha nem tudtam fejni plusz tejet, alig jött valami; a melleim soha nem tűntek tejtől duzzadónak, és mégis, még most is alig tudunk bevezetni egyéb kajákat, mert ő még akár most is ellenne a kizárólagos anyatejen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!