Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisbabám születése után 2...

Kisbabám születése után 2 hétig egy percet sem aludtam. Mostmár nem is tudok egyáltalán, kimerült vagyok, de nem álmos. Megőrülök. Mit lehet tenni ?

Figyelt kérdés
2023. szept. 10. 08:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt ilyen, elmult. Hormonok miatt is van ez egyebkent, az ido segit.

Melatoninnal vigyazni, van, akinel ellenkezo hatast valt ki es inkabb ebren tart. Nekem iszonyatos remalmokat okozott, gyorsan abba is hagytam :D

Hosszutavu szedese pedig belepiszkal nagyon az agyad melatonin termelesebe es egy ido utan mar vegkepp nem alszol.

Amerikaban nagyon elterjedt gyerekeknek is adni, de valojaban nem ajanlott. En ugy tudom, hogy az anyatejbe is atmegy, szoval en szoptatas alatt nem szednem, amugy persze egy probat meger, van, akinek hasznal rovid tavon.

2023. szept. 10. 10:42
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Lefejtem tejet,férjemnek atadtam a kicsit és aludtam.
2023. szept. 10. 13:01
 13/15 anonim ***** válasza:

Èn sem "szedem" 1 mg kapszulát, összesen 1-et vettem be, mert tényleg olyan voltam, mint egy éber zombi. Gyereket odaadtam a férjemnek, bementem a szobába, ajtó becsuk, redőny lehúz és hatott a "cucc" onnantól aludtam 3 órát, tejet fejtem le előtte.

Az anyatejnek eleve van melatonin tartalma esténként, attól, hogy te beveszel egyet a tejben nem fog több kiválasztódni, ez nem koncentráció arányosan változik.

Úgy voltam vele, hogy na bumm max nem használ, nekem működött mégha placebó is volt esetleg.

Azóta sem tartunk itthon és nem is szedem, férjem próbálgatta egy időben.

2023. szept. 10. 14:02
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem arról van szó, hogy a baba nem alszik, hanem anyuka nem tud

Az normális, hogy az elején sokat éjszakázol… de akkor is alszol, amennyit tudsz.

Biztosan pihensz valamennyit.

En ugyanez voltam a fiamnál.

Soha nem mertem elaludni napközben, amikor ő is aludt, mert biztosan akkor fog felkelni, és rosszabb felkelni, mint ébren maradni.

De 4 hónapos koráig azért aludtam éjszaka valamennyit.

Majd elkezdte az éjszaka is 20 percenkénti szopizást, alig mertem este is elaludni, mert biztos fel fog kelteni.

Az segített, hogy este is és nappal is együtt aludtunk.

Este igaz maradt a gyakori szopi, de nem kellet kikelni az ágyból, nappal pedig jobban aludt ő is, ha mellette voltam és így én is pihentem.

Szerencsére a kicsi jobb alvó, szóval nincs szükség ilyenekre, de ha apa is itthon van, akkor néha becsúszik vele is napközben egy közös 1-2 óra alvás

2023. szept. 10. 21:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig a válaszokat. Februárban szültem. Ugyanez volt vagy két és fél hónapig. Most is a jobb éjszakákon négy öt órát alszik, több részletben. Több gyerekem nem lesz. Imádom,szeretem,de teljesen leamortizalodtam. Nem biztatóak sok jóval,ha van segítséged ragadd meg. Nekem sajnos nincs.
2023. szept. 19. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!