Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisbabám születése után 2...

Kisbabám születése után 2 hétig egy percet sem aludtam. Mostmár nem is tudok egyáltalán, kimerült vagyok, de nem álmos. Megőrülök. Mit lehet tenni ?

Figyelt kérdés
2023. szept. 10. 08:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%

Ha ez igaz lenne már nem írogatnál itt...

A világrekord 11 nap. Vagy kórházban lennél vagy már nem élnél

2023. szept. 10. 08:18
 2/15 anonim ***** válasza:
91%
Azt csak beképzeled, hogy egyáltalán nem aludtál, 3-4 nap után már kórházban kötöttél volna ki.
2023. szept. 10. 08:28
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan aludtál, ugyanis az ember meghal ha egyátalan nem alszik.

Meditaciós zene,citromfű tea, biztosan fog segíteni,illetve napközben is ha alszik dőlj le egy kicsit.

2023. szept. 10. 08:29
 4/15 A kérdező kommentje:
Tényleg fél órákat aludtam, vagy annyit sem. A következő lépés orvos.
2023. szept. 10. 08:34
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg van olyan, hogy úgy érzed, semmit se aludtál, de vannak napközben mikroalvások, egy-egy szundikálás, ami lehet, hogy olyan rövid, hogy fel se tűnik, de az agyad picit tud pihenni.

Ne görcsölj rá, mert annál nehezebb lesz aludni. Ha tudsz, akkot is pihenj úgy, hogy csukd be a szemed, takarózz be, mert ez is nagyon sokat jelent a kimerült szervezetnek, lehet, hogy bele is alszol.

Amikor covidos voltam, én is úgy éreztem, hogy semmit se alszok már napok óta, én úgy csináltam, hogy ezek előtt a pihenések előtt megnéztem az órát, aztán kiderült, hogy noha úgy tűnt, hogy öt percet feküdtem és végig ébren voltam, két óra is eltelt.

2023. szept. 10. 08:35
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha megvan a megoldás, írd meg nekem is, mert én másfél éve "nemalszom"
2023. szept. 10. 08:57
 7/15 anonim ***** válasza:
75%
Miért nem alszik a baba? Az első hetekben többet szoktak aludni. Megoldást kellene találni, a babának sem jó, ha nem alszik.
2023. szept. 10. 09:02
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora a gyerek?
2023. szept. 10. 09:23
 9/15 anonim ***** válasza:
85%

Lehet éhes marad, melege van, fáj a hasa, nem jó a tápszer stb.

Nem normális, ha csak úgy nem alszik.

2023. szept. 10. 09:57
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Pár napja, vagy hete egy kismama ugyanezt kérdezte.

Válaszoltam is rá, mert pont ugyanígy voltam szülés után, egyszerűen NEM BÍRTAM aludni, nem voltam kèpes elaludni a ha a baba aludt.

Egy megoldás segített, volt itthon egy kapszula 1 mg melatonin. Szépen bevettem, az segített elaludni aznap este. Nekem onnantól állt vissza magától az alvás képessége. Próbáld ki, ennyitől semmi bajotok nem lesz, de segít elaludni. Nyilván az altató nem opció szoptatás mellett.

2023. szept. 10. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!