Honnan lehet tudni azt, hogy ami feljött sùly a 22. hétig abbòl mennyi a vìz? Vagy van e egyáltalán?
Figyelt kérdés
2020. febr. 25. 20:38
1/6 anonim válasza:
Nyilván az ember látja magán, ha vizesedik a lába például.
2/6 anonim válasza:
Ha fokozottan vízesedsz azt érzed , de látod is. Nekem a dokim szokta nézegetni a lábam , konkrétan megnyomogatja és figyeli mennyire rugalmas , "visszaugrik" e a bőröm azonnal. De ha vízesedsz azt észre fogod venni. Valamennyi víz visszatartás alapból van a terhesség alatt , ami nem feltétlen látszik külsőleg, inkább azon veszed észre ,hogy
3/6 anonim válasza:
Elnezest veletlen elküldtem :) , szóval inkább azon veszed észre ,hogy iszol , iszol , de kevesebbet pisilsz. :) De ezt ,hogy mennyi a vìz a felszedett súlyból nem nagyon lehet tudni.
4/6 A kérdező kommentje:
Igen, pont ez van nálam, hogy iszok iszok és nem igazán pisilek annyit mint régen ennyi ivástòl. A tipikus vizesedést nyilván észre veszi az ember ami látványos boka bedagadás pl..de az nekem nincs, gondolom az a vége felé lesz vagy ha jön a meleg. Rendesen eszem mégis nő a sùlyom, ezért gyanakszom. Vérnyomásom, vizeletem rendben.
2020. febr. 26. 09:08
5/6 anonim válasza:
2. Vagyok ,Én is rengeteget ittam , de extrém keveset pisiltem , nem nagyon tudtam hova tűnik ez a sok víz, hígul a véred is. De ne aggódj , ez vissza fog állni :) Én is a 22. Hétben vagyok , nekem egy időben azzal volt bajom kb a 19. Hétig ,hogy hiába pisiltem este , reggel arra ebredtem hogy a hasam ,mint egy hordó és szetrobban a hólyagom , utána rájöttem ,hogy akkor jött ki az a felesleges víz amit "kerestem" :) Nekem ez a vízvisszatartás a 10. Héten kezdődött :) Nekem rengeteget nőtt a súlyom , most vagyok 9kg pluszban , viszont hízni nem híztam zsírban max 1-2kg t( van képem arról az időszakról amikor zsírban voltam annyi kg ,mint most terhesen. ) Szóval vszínűleg nekem is a sok víz , plusz a cicim 3x akkora lett ,mint volt.
6/6 anonim válasza:
Viszont , nem vagyok bedagadva sehol , nem látszik az sem ,hogy felvizesedten volna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!