Engem miért nem hiányol így?
Sziasztok!
9 hónapos a kislányom és ha az apukája itthon van hétvégén én mintha nem is léteznék számára. Ha éppen a kezemben van vagy játszunk, és a férjem kimegy a szobából egyből elkezd sírni utána. Onnantól nem is akar velem maradni, menne az apjához egyből. Ha én ugyanígy kimegyek a szobából fel sem tűnik neki. Tudom, hogy az apját kevesebbet látja, mint engem de akkoris baromi rosszul esik.
Miért van ez?
Par hónapja én is tettem fel hasonló kérdést.... pontról pontra ugyanez volt a story nálunk is, most a bölcsibe szoktatással kiderült hogy nagyon is erősen kötődik hozzám a lányom.
Tényleg csak arról van szó hogy ő az izgalmasabb neki. :) Sem több sem kevesebb. Ez nem árul el semmit arról mennyire kötődik hozzád.
Nekem is feltűnt, hogy ha van esetleg vendég, vagy a dédinél vagyunk, sír ha kimegy egy kedves személy a házból.
Ez csak azt jelentheti hogy "kérlek, maradj még velünk!".
Tudom, hogy szeret, van amit csak velem csinál szívesen, pl altatás. Meg biztos van más dolog is. Van amikor csak és kizárólag engem akar. :)
Úgyhogy volt hogy megfordult a fejemben ez a dolog, de aztán eszembe jutott ez, hogy van amit csak tőlem fogad hiszti nélkül. :)
Valamit biztos jól csináltam, mert simán barátkozik a gyerekekkel, úgyhogy nincs okom aggodalomra, remélhetőleg :)
Igen, az altatás nálunk is csak velem. Az apjánál sír nagyon ha ő próbálja meg letenni aludni. Csak már feltűnt, hogy ha én jövök megyek a lakásba akkor nem is keres 😅 Ha csak ketten vagyunk akkor szokott jönni utánam, de ha itthon van az apja akkor fel se tűnik neki, hogy kijöttem a szobából. De pl ha a mamánál vagyunk akkor se nagyon izgatja.
Persze örülök neki, hogy el van mindenkivel csak picit megijedtem, hogy van e ennek valami oka, vagy esetleg valamit nem jól csinálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!